Evenimentul Zilei > Social > Crimele de la Onești. „Mama! L-a înjunghiat”. Un martor a filmat intervenția polițiștilor. VIDEO
Crimele de la Onești. „Mama! L-a înjunghiat”. Un martor a filmat intervenția polițiștilor. VIDEO

Crimele de la Onești. „Mama! L-a înjunghiat”. Un martor a filmat intervenția polițiștilor. VIDEO

Caz incredibil și șocant la Onești. Doi electricieni și-au pierdut viața prin înjunghiere, în timp ce fuseseră trimiși să repare la un apartament ceea ce a fost vandalizat de foștii proprietari. Criminalul a trecut la faptele oribile contrar așteptărilor poliției și forțelor de intervenție.

Crimele de la Onești. „A intrat pază cu arme, cu de toate, cu scuturi. Mama! Au spart ușa! Mama! L-a înjunghiat. Gata! S-a zis cu el. L-a înjunghiat”, spune pe filmare martorul care a filmat întreagă scenă.

Poliţia credea că individul nu va trece la fapte, iar vecinii care i-au auzit ameninţările s-au îngrozit. Criminalul din Oneşti urla la poliştii din faţa blocului că îşi va tăia victimele cu un cuţit pe care-l flutura în aer, a susținut o vecină.

„Am văzut că agită un cuțit mare”

„Am văzut că agită un cuțit mare. Erau doi, săracii, cu masca pe figură, stăteau pe balcon. Stătea cu mâna la spate. Proprietarul agita un cuțit și vorbea foarte urat cu cei de jos. Un cuțit de bucătărie din ăla mare. Și spunea „dacă intrați, îl vedeți pe ăsta? îl tai”.

Atâta s-au rugat de el: „hai, lasă, pleacă, lasă-i pe ei”. Nicicum n-a vrut. În momentull în care l-a auzit țipând, atunci au intrat mascații. Cred că dacă intrau mai repede mai rău făcea. Sau tot la fel. Eu cred că el avea de gând să facă chestia asta. S-a chinuit o asistentă. Fiole și medicament a adus că să-l salveze pe om. Să-l resusciteze.”, a povestit o vecină a lui Gheorghe Moroșan.

Cei doi electricieni și-au pierdut în cele din urmă viața prin înjunghiere

Cei doi electricieni au fost solicitați să repare ceea ce era necesar la apartament. Ei și-au pierdut viața ieri, la Onești. Anunțul a fost făcu și de un reprezentant al companiei la care a fost angajată soția criminalului.

Chimcomplex nu a mai avut legatură cu familia criminalului de 12 ani. Compania a câștigat atunci în instanță apartamentul acestei familii, pe care îl puseseră gaj.

A fost nevoie de intervenția trupelor speciale. Crimele de la Onești

”Băieții erau electricieni și s-au dus să repare, să vadă cum este sistemul electric, și să îl repare. Noi, când l-am preluat, era complet vandalizat. Nu avea ferestre, nu avea uși, era totul distrus.

Astfel, primul apel la 112 a venit la 11:57:58 şi a fost făcut chiar de catre criminal. Acesta a anunţat că are ostatici doi muncitori, iar primul echipaj a ajuns in opt minute. După alte zece minute ajung alte echipaje, iar în jurul orei 13:00 sunt chemate trupele speciale.

Primele negocieri sunt purtate chiar de către șeful poliţiei Oneşti, iar negociatorul poliţiei ajunge în fața bocului pe la 14.30 – 15.00.

După trei ore de negocieri, Gheorghe Moroşan îi înjunghie pe cei doi muncitori, iar poliţia decide să intre peste el şi îl împușcă”, susțin sursele Antena3.