Un tată vitreg a fost reținut pentru viol, corupere sexuală a minorilor şi agresiune sexual. Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au transmis că, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor şi agresiune sexuală.

Oamenii legii susțin că, pe 19 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 19 au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că, în perioada 2008 – 2017, tatăl său vitreg a agresat-o sexual şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu acesta.

Victima a fost audiată în prezenţa unui reprezentant DGASPC Sector 5 şi, urmare administrării materialului probator, a fost obţinut un mandat de percheziţie domiciliară, la adresa unde locuieşte familia persoanei vătămate, în urma căreia au fost ridicate mai multe obiecte şi bunuri, transmite Poliția Capitalei.

Tatăl vitreg a fost condus pentru audieri la sediul Secţiei 19 Poliţie și urmează să fie prezentat magistraţilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.