Evenimentul Zilei > Actualitate > Vineri se prepară CELMAI MARE SANDWIS din România
Vineri se prepară CELMAI MARE SANDWIS din România

Vineri se prepară CELMAI MARE SANDWIS din România

De 101 ani săracii din Timișoara primesc mâncare caldă la Cantina socială a primăriei. Vineri, 1.000 de elevi, funcționari publici și voluntari vor participa la prepararea celui mai mare sandwich făcut vreodată în România, pentru a celebra evenimentul aniversar.

Sandwich-ul uriaș va fi făcut din 185 de pâini ciabatta și va măsura fix 101 metri. El va fi umplut cu cașcaval, salam, prosciutto, salată verde, ardei roșu, ketchup și muștar, donate de diverși sponsori.

”Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara sărbătorește în 2018 împlinirea a 101 ani de existență a Cantinei Sociale. Evenimentul va avea loc în Piața Unirii din Timișoara, vineri, 14 decembrie 2018, începând cu ora 11,00, și constă în realizarea unui sandwich uriaș, de 101 metri (cel mai mare din România), de către reprezentanții tuturor instituțiilor publice, ai instituțiilor aflate în subordinea Primăriei Municipiului Timișoara, angajații Cantinei Sociale, voluntari. Evenimentul va fi o sărbătoare, o recunoaștere a caracterului și implicării sociale a cetățenilor municipiului Timișoara, a instituțiilor publice, a elevilor și a comunității de-a lungul timpului. Proiectul va așeza Timișoara pe harta umanității, a sensibilității și a solidarității la nivel național”, transmite Corina Eva, purtătoarea de cuvânt a Direcției.

Concret, în Piața Unirii va fi instalată o masă lungă de 101 metri pe care se va găsi sandwich-ul. Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara mai pune la bătaie și 101 litri de ceai, dar și un banner, lung tot de 101 metri, realizat de copii. Ulterior, sandwich-ul și ceaiul vor fi împărțite trecătorilor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: