Evenimentul Zilei > EVZ Special > Ca să nu vină joia la muncă, parlamentarii au împărțit mărțișoarele pe 28 februarie
Ca să nu vină joia la muncă, parlamentarii au împărțit mărțișoarele pe 28 februarie

Ca să nu vină joia la muncă, parlamentarii au împărțit mărțișoarele pe 28 februarie

Reporterii EVZ au vrut să afl e dacă parlamentarii le-au oferit, ieri, mărțișoare colegelor din partidele rivale și au observat că aleșii nu au venit de 1 Martie la serviciu

Pentru că activitatea în Parlament durează de luni până miercuri și cvasi-majoritatea aleșilor pleacă în teritoriu joia, senatorii și deputații au împărțit mărțișoarele de 1 Martie pe 28 februarie. În Casa Poporului nu a fost ieri țipenie de parlamentar, în afara oficialilor care au avut stabilită o întâlnire cu un oficial european.

Narcisele lui Dragnea

În lipsa femeilor parlamentare, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, însoțit de vicepreședintele forului, Florin Iordache, le-au oferit ieri o „atenție” jurnalistelor din Parlament: aranjamente florale care conțineau narcise, primule, iriși și zambile în ghiveci.

Furori

EVZ a sunat parlamentare să afle ce mărțișoare au primit pe 28 februarie. Senatorul PNL Alina Gorghiu a spus EVZ că a primit „atât flori, cât și mărțisoare frumoase foc” de la colegii din partid, precum și de la cei din majoritate (PSD-ALDE, n.red.)”, subliniind că le-a acceptat „cu drag pe toate”. Printre cele care i-au plăcut cel mai mult a fost mărțișorul primit de la senatorul PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiției.

Același mărțișor primit de la Cazanciuc a fost preferatul deputatei socialdemocrate Oana Florea, căreia i s-a părut „așa, mai fashionist”, a zis aceasta pentru EVZ. PSD-istul a dat lovitura cu un mărțișor în forma hărții României, cu mesajul „100 România. 1918 – 2018 Sărbătorim România”, cu un șnur în culorile tradiționale alb-roșu.

Bănuț

Deputatul USR Cristina Prună a povestit pentru EVZ că a primit și ea de la colegii din Parlament, indiferent de culoarea politică, mărtișoare pe 28 februarie, dar că cel care i-a atras atenția cel mai mult a fost mărțișorul primit de la un coleg din PNL sub forma unui bănuț înconjurat de obișnuitul șnur.

„Am primit multe mărțișoare atât de la colegii din partid, cât și din Opoziție. Fiecare mărțișor este frumos și special în felul său”, a zis și deputatul PNL Raluca Turcan. Deputata USR Cosette Chichirău, intrată în numeroase conflicte verbale cu colegii săi din Parlament, nu a răspuns apelurilor EVZ să spună dacă a primit un mărțișor de la socialdemocrați.

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: