Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Simona Halep nu se uită la bani când vine vorba de cadouri pentru cei dragi. A umblat la buzunar pentru cadouri de Crăciun

VIDEO/ Simona Halep nu se uită la bani când vine vorba de cadouri pentru cei dragi. A umblat la buzunar pentru cadouri de Crăciun

Nu mai este pentru nimeni un secret că Simona Halep a fost ajutată de întreaga familie la începutul carierei sale, gest pe care l-a întors în momentul în care a început să câștige bani din tenis. Acum, când averea ei depășește zeci de milioane de euro, tenismena încearcă să-și răsfețe apropiații ori de câte ori are ocazia.

Pentru că mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar programul ei este mai liber în această perioadă, Simona Halep a găsit momentul pentru a face shopping.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/14

Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o într-un centru comercial din București, într-o ipostază în care rareori este văzută. Îmbrăcată lejer, însă cu purtând piese semnate de brand-uri internaționale, cu părul prin lejer într-o coadă, Simona este în continuare o prezență modestă și de bun simț, astfel încât nu atrage atenția atunci când merge în locuri extrem de populate, cum sunt centrele comerciale.

 

Jucătoarea de tenis s-a oprit mai întâi la un magazin cu produse cosmetice. Deși nu este adepta unui machiaj strident, ba chiar am văzut-o machiată doar la evenimentele importante din viața ei, Simona știe să-și aleagă cu grijă produsele pe care le folosește, și de această dată optând pentru brand-uri de nișă. Apoi, la fel de discretă s-a îndreptat către un magazin cu articole sportive. Chiar dacă are o avere de 47 de milioane de euro, sumă strânsă atât din premiile câștigate la turneele la care a participat, cât și din contractele de sponsorizare și publicitate, Simona se uită la prețul produselor care îi atrag atenția, cât și la calitatea materialelor. Femeie căsătorită, sportiva a căutat câteva piese vestimentare pentru soțul ei, petrecând minute bune la raionul destinat bărbaților.

 

A căutat decorațiuni de Crăciun

Ultima oprire a Simonei a fost la un magazin cu decorațiuni pentru Crăciun, unde s-a uitat după diverse globulețe, brad, dar și decorațiuni pentru împodobirea casei. Încă din primele luni de relație cu Toni Iuruc, actualul ei soț, Simona Halep a făcut investiții majore în imobiliare, având în momentul de față mai multe proprietăți în București, dar și la mare, orașul ei natal, și la munte, astfel că, dacă ar vrea să împodobească casele unde locuiește ea sau familia ei, ar avea cu siguranță nevoie de o firmă specializată.