VIDEO. Pe cine pune Selly pe prim plan înaintea mașinii sale de 100.000 de euro. Rosey și Malibu l-au cucerit definitiv pe vlogger

VIDEO. Pe cine pune Selly pe prim plan înaintea mașinii sale de 100.000 de euro. Rosey și Malibu l-au cucerit definitiv pe vlogger Selly. Sursa foto: Arhiva EVZ

Majoritatea bărbaților un un mare accent pe autoturismul pe care îl conduc, fiind de multe ori mai preocupați de starea lui de funcționare decât de nevoile partenerei de viață. Deși a visat la mașina pe care și-a cumpărat-o în urmă cu doi ani, Selly acordă prioritatea celor două pisicuțe pe care le are, iar mai apoi alocă timp pentru reparațiile bolid-ului său.

Cel puțin asta s-a văzut zilele trecute când fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Selly în trafic în timp ce se deplasa cu viteză spre un pet shop. Chiar dacă ziua părea a fi dedicată pentru a rezolva problemele legate de mașina pe care a lovit-o în urmă cu o lună, vloggerul a lăsat problemele administrative pentru a intra la magazinul destinat animalelor de companie, unde a cumăpărat două perii speciale pentru pisici.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

„Sunt 2, Rosey și Malibu băiat și fată. Noi i-am luat după ce ne-am mutat în noul apartament, dar recomand tuturor să-și cumpere animale de companie sau să adopte, noi am adoptat, pe lângă că deodată apartamentul devine viu, efectiv te umple de bucurie”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Abia după ce a cumpărat accesoriile pentru cele două animăluțe despre care spune că îi readuc zâmbetul pe buze atunci când revine acasă, Selly și-a continuat drumul spre reprezentanța unde și-a reparat Mercedes-ul după ulimul accident. Deoarece dispune de CASCO, Selly are obligația de a-și repara mașina doar service-urile autorizate.

Luna trecută, Selly a lovit autoturismul în timp ce o îl parca, din cauza că nu s-a asigurat în momentul în care dădea cu spatele. Vloggerul a povestit pe canalul său de YouTube cum s-a petrecut întreg incidentul, explicând că „întâlnirea” cu un stâlp din parcarea subterantă a blocului în care locuiește s-a produs și cauză că se uita după un alt bolid, un model pe care i-ar plăcea să-l conducă. „Mi-am lovit din nou mașina, nu că accident.

Cel mai banal, cel mai stupid, cel mai penal accident din lume. E ceca de Stab și Bran, dar am bușit-o”, s-a amuzat tânărul imediat după ce și-a avarita mașina. Chiar dacă nu este la primul accident, Selly a uitat cam cum decurg lucrurile la service, așa că a fost nevoit să apeleze la un prieten, care să-i aducă ștampila firmei de pe care este cumpărat autoturismul pentru a putea completa toate foile pentru dosarul de la asigurare.

Preferă să facă investiții decât să blocheze banii într-o casă

De departe, Selly este printre extrem de puținii tineri din România care plătesc o chirie colosală pentru a sta în chirie. La cei 20 de ani, vloggerul susține că i se pare mult mai convenabil să scoată din buzunar 3000 de euro pe lună pentru chiria apartamentului în care locuiește cu iubita lui, decât să-și cumpere propria casă.

 

„Chiria pe care o plătesc se apropie de 3000 de euro. Ne-am mutat aici pentru siguranța mea, a Smarandei și a pisicilor noastre. L-am mobilat cum voiam noi. Piesa de rezistență e televizorul din baie, stai în cadă și te uiți la televizor. La prima vedere, atunci când ai disponibilitatea să cumpei cu banii jos un apartament sună ca fiind cea mai bună variantă, dar nu întotdeauna.

Întrebarea tuturor este de ce să plătesc așa de mult pe un apartament lunar și nu cumpăr. Dar luând în calcul toate beneficiile acestui apartament ar fi, estimat de mine, în jur de 500.000 de euro. De ce să plătesc eu banii ăștia? Nu mi se pare inteligent să blochez o sumă de 500.000 de euro într-un apartament care nu îți produce bani, doar stai în el”, a povestit tânărul într-unul dintre vlogurile lui.