Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV.Tudor Chirilă rămâne un adolescent rebel și când iese cu familia în oraș. Stă pe un stâlpișor, cu paharul de Prosseco la picior
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV.Tudor Chirilă rămâne un adolescent rebel și când iese cu familia în oraș. Stă pe un stâlpișor, cu paharul de Prosseco la picior

Extrem de discret atunci când vine vorba de viața privată, Tudor Chirilă are grijă să nu-i expună pe cei doi băieții ai săi. Chiar dacă nu postează pe site-urile de socializare și nu se laudă cu activitățile pe care le are cu familia, artistul este un tată implicat și un bărbat care știe cum să-și împartă timpul pentru a-i acorda suficientă atenție și partenerei de viață.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Tudor Chirilă pe Calea Victoriei, în fața unei gelaterii cunoscute. Cei patru: Tudor, Iulia Mâzgan și cei doi băieți ai cuplului au ieșit la o plimbare cu bicicletele. Profitând de vremea frumoasă, aceștia au oprit la o cunoscută gelaterie (n.r. magazin unde se vinde înghetață artizanală), unde cei mici au savurat câte o cupă de înghețată, Iulia și-a comandat o apă plată, iar Tudor Chirilă s-a răsfățat cu un pahar de prosecco.

Dat fiind restricțiile impuse de autorități, tot festinul s-a consumat pe trotuarul din fața locației. Dacă cei mici s-au plimbat de colo-colo, neavând stare să mănânce liniștiți din înghețată, Tudor s-a așezat pe o bordură, și-a tras sticla de prosecco cât mai aproape de el și s-a răcorit din paharul elegant. După ce au terminat de savurat desertul dulce, cei patru și-au luat bicicletele din dotare și au continuat plimbarea.

Pilot pentru mezinul familie

În timp ce fiul cel mare ținea ritmul cu părinții lui, mezinul familiei privea peisajul de pe scaunul atașat la Bicicleta lui Tudor Chirilă. Chiar dacă erau la o plimbare de relaxare, dat fiind faptul că au ales ca traseu străzile agglomerate din București, cei doi părinți au ales să-și echipeze corespunzător băieții, cu căști de protecție pentru a nu le pune niciun moment viața în pericol.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: