Tudor Chirilă îl critică pe Klaus Iohannis. Solistul a avut un șir de ironii la adresa președintelui
- Daniel Teodoreanu
- 16 mai 2021, 07:20
Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă a preluat pe Facebook un editorial în care preşedintele Klaus Iohannis a fost ironizat pentru că şcolile nu au fost redeschise când au fost anunţate măsurile de relaxare care au intrat în vigoare la 15 mai.
Tudor Chirilă, de acord cu ironiile care l-au vizat pe Klaus Iohannis. Şcoala şi relaxarea. Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă a preluat pe Facebook un editorial în care preşedintele Klaus Iohannis a fost ironizat pentru că şcolile nu au fost redeschise când au fost anunţate măsurile de relaxare care au intrat în vigoare la 15 mai.
Artistul l-a menţionat pe Klaus Iohannis în postarea amintită şi a preluat începutul editorialului semnat de Raluca Pantazi pe edupedu.ro.
„Întâiul profesor al țării, președintele Klaus Iohannis a scos, însă, România educată la o terasă și-un mic. Singura șansă pentru ca profesorii să-și poată vedea față-n față toți elevii este să-i aducă la restaurant. Școlile rămân la fel de închise pentru neesențiali, adică pentru copiii de clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a din localitățile aflate în scenariu galben”, au fost rândurile citate de Tudor Chirilă pe Facebook.
Tudor Chirilă, de acord cu ironiile care l-au vizat pe Klaus Iohannis
„Sectorul cultural, industria de spectacole, artistii independenti nu exista pentru acest guvern. De fapt, evenimentele in aer liber au mai multe restrictii decat anul trecut ca sa nu mai vorbim de faptul ca se pastreaza ideea la fel de absurda ca e mai sigur la interior decat la exterior. Luni pe pagina asta vom explica live de ce”, a scris vedeta TV în ultima postare.
Nu este primul atac lansat de juratul de la Vocea României la adresa şefului statului. Iată ce transmite artistil la finalul lunii aprilie, într-o transmisiune în direct pe Facebook: „Eu nu am ieșit niciodată în stradă pentru că m-a scos un partid. Sunt extrem de frustrat că președintele Iohannis și premierul Cîțu se uită fără niciun fel de empatie ca și când sectorul cultural nu există. Sectorul cultural la asta va ajunge, să ieșim în stradă, dar cu distanțare.
Voi ieși în stradă ca să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc. Nu sunt mulțumit de modul în care pandemia e gestionată de către autorități. Nu este vorba că iau COVID, dacă mă duc la protest, ci că dau COVID, despre asta e vorba. Nu înțeleg ce a rezolvat violența din Piața Unirii. Virusul nu pleacă dacă spargem vitrine sau stăm în stradă. Înțeleg că politicienilor le e frică de Biserică și le țin deschise.”