Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Halal milionar! Dan Nicorescu pune benzină la Ferrari de …100 lei. A urmărit angajatul să nu-i depășească bugetul

VIDEO. Halal milionar! Dan Nicorescu pune benzină la Ferrari de …100 lei. A urmărit angajatul să nu-i depășească bugetul

Dan Nicorescu este oficial cel mai sărac conducător de Ferrari din România. Jefuit în urmă cu câteva luni în propria casă, omul de afaceri a ajuns să benzină de 100 lei, însumând abia 15 litrii, în condițiile în care o astfel de mașină are consum de cel puțin 30 % în București.

Anul trecut, în octombrie, exentricul milionar a fost jefuit și agresat în propria casă. Hoții au intrat peste el în casă, crezând că Nicorescu doarme, însă au dat nas în nas cu omul de afaceri. Din păcate asta nu i-a speriat pe jefuitori și imediat a urmat o altercație, în urma căreia afaceristul a fost rănit și încătușat. După ce l-au mobilizat i-au furat mai multe bijuterii, bani și un ceas de mare valoare.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/7

Chiar dacă paguba s-a ridicat la 500.000 de euro, asta nu-l scuză pe Nicorescu de faptul că, atunci când iese în oraș la volanul Ferrari-ului, alege să-l alimentez cu doar 100 de lei. Cu atât mai mult cu cât, în decembrie 2018, omul de afaceri se lăuda că și-a comandat primul Ferrari Superfast 812 din România. Cu 100 de lei, unei astfel de mașini îi ajunge doar să răcească motorul și apoi să se reîntoarcă în stația de alimentare.

Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Nicorescu la o benzinărie din Capitală. Omul de afaceri nu și-a alimentat singur autoturismul de lux, ci l-a rugat pe unul dintre angajații benzinăriei, el doar dădea indicații și îi spunea acestuia când să se oprească: la 99.71 de lei, ca nu cumva să depășească bugetul 100, alocat pentru plimbarea din ziua respectivă.

Are mașinii de milioane de euro

Omul de afaceri deține doar mașini de lux a căror valoare este estimată undeva la 3 milioane de euro. Printre acestea se numără: un Aston Martin DBS Superlegerra de 350 000 de euro, un Ferrari Superfast 812 pe care a plătit 450 000 de euro, un Lamborghini Aventador de 400.000 de euro, un Rolls Royce Phantom Coupe în valoare de 450.000 de euro și un Bentley Azure de peste 300 000 de euro.