Evenimentul Zilei > EVZ Special > Exclusiv. Ghinionul se ține lanț de milionarul Dan Nicorescu. Ieri a rămas fără Ferrari, azi a lovit Bentley-ul. Video
Exclusiv. Ghinionul se ține lanț de milionarul Dan Nicorescu. Ieri a rămas fără Ferrari, azi a lovit Bentley-ul. Video

Exclusiv. Ghinionul se ține lanț de milionarul Dan Nicorescu. Ieri a rămas fără Ferrari, azi a lovit Bentley-ul. Video

După ghinionul avut în timp ce se afla la volanul Ferrariului, milionarul Dan Nicorescu a suferit o pagubă, vineri, după ce și-a lovit o altă mașină de lux: un Bentley.

Două zile ghinioniste din punct de vedere auto, dar și financiar, pentru milionarul Dan Nicorescu. Astăzi, omul de afaceri și-a avariat un bolid de lux. Este vorba despre luxosul Bentley, pe care l-a „șifonat” vizibil pe partea dreaptă a portierei. Accidentul a fost unul ușor, fără alte implicații, cu excepția mașinii avariate. Și ale cărei reparații se vor ridica la câteva zeci de mii de euro. Dan Nicorescu și-a lovit mașina în timp ce conducea în zona de Nord a Capitalei.

Prețul mașinii sale depășește și acum cu mult 100.000 de euro.

Dan Nicorescu a blocat traficul, ceilalți șoferi au ocolit pe trotuar

Enervat de ghinionul care l-a lovit, Dan Nicorescu a oprit mașina, s-a dat jos și a încercat să „cântărească” paguba. El a blocat circulația mai multe minute, fiind acompaniat de claxoanele șoferilor nemulțumiți de situația creată. Mai ales că zona respectivă este una extrem de circulată, mai ales vineri după-amiaza, atunci când s-a produs evenimentul în care a fost implicat milionarul. Așa că, în disperare de cauză, unii șoferi și-au continuat drumul circulând pe trotuar.

Joi i-a murit bateria de la Ferrari

Pentru Dan Nicorescu, ziua de azi a fost ceea ce popular se cheamă „colac peste pupăză”. Și asta pentru că joi, omul de afaceri a fost trădat de bolidul de lux Ferrari Superfast 812. Conform cancan.ro, el a rămas în pană, lucru mai puțin obișnuit pentru o mașină în valoare de 450.000 de euro, făcută doar la comandă.

Dan Nicorescu a găsit un coleg de trafic binevoitor, care i-a realimentat mașina cu „curent”. Pentru că bateria de la Ferrari nu mai dădea semne de viață. Totul s-a petrecut la Piața Victoriei.

Anul trecut a fost jefuit în casă

Dan Nicorescu a avut parte de un eveniment mult mai nefericit decât cele menționate mai sus. Anul trecut, el a fost jefuit în propria casă. Și a avut un conflict cu hoții. Infractorii i-ar fi pus cătușe și l-ar fi agresat, conform surselor judiciare. Milionarul a rămas fără bani, bijuterii și un ceas valoros. Unul dintre hoți a fost prins la scurt timp de polițiști.