Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Dan Bittman nu pierde vremea. A scos o blondă focoasă la plimbare prin Herăstrău

VIDEO. Dan Bittman nu pierde vremea. A scos o blondă focoasă la plimbare prin Herăstrău

După despărțirea de mama copiilor săi, Dan Bittman s-a transformat într-un adevărat cuceritor. În ultimul an, artistul a fost văzut în compania mai multor femei, care par să aibă același tipar: slabe, blonde și mai ales tinere. La aproape 60 de ani Bittman nu și-a pierdut șarmul și reușește și acum să frângă inimi ca în tinerețe.

Nu mai este niciun dubiu că Dan Bittman preferă blondele. Cel puțin asta demonstrează în ultima perioadă. De când a plecat din casa în care locuia cu Liliana Ștefan, femeia cu care a format un cuplu timp de 25 de ani și cu care atre trei băieți, artistul trăiește ca un adevărat burlac, care se bucură de orice întâlnire cu o femeie frumoasă.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/4

Nu știm cum reușește artistul să le impresioneze pe tinere și mai ales ce le promite, dar cu siguranță sunt absorbite de el. După ce a fost fotografiat în diferse cluburi sau restaurante în compania vreunei dominșoare, acum, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în parcul Herăstrău, la o plimbare romantică. Alături tot de o tânără blondă, Bittman nu s-a dat peste cap pentru a impresiona pe domnișoară, pesemne că aceasta deja căzuse în mrejele lui.

Poartă masca de protecție

Echipați corespunzător pentru o plimbare în parc, pesemne că și-au ales înainte destinație de întâlnire, cei doi nu s-au comportant ca unul dintre cuplurile pe care le vedem pe aleile din parcul Herăstrău. Ce-i drept, Dan Bittman nu mai este la vârsta la care să se comporte ca un adolescent îndrăgostit, care să își arate afecțiunea în public. Nu ne șochează apariția lui Bittman în compania unei domnișoare mult mai tinere decât el, căci este un bărbat liber, fără obligații, cât ne șochează faptul că artistul nu renunță la masca de protecție. Cunoscut drept un opozant al restricțiilor impuse din cauza pandemiei, se pare că și-a schimbat opinia, iar acum merge pe stradă cu masca de protecție. „Dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă”, spunea Dan Bittman acum ceva vreme când era de părere că toate aceste restricții sunt degradante și dezumanizante.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: