Artistul este implicat într-o legătură cu Monica Odagiu (23 ani) după ce a „divorțat” în secret de Liliana Ștefan, femeia cu care forma un cuplu de mai bine de două decenii.

Originară din Brăila, Monica Odagiu a apărut la „Vocea României” în 2012, iar de atunci s-a tot vorbit despre o apropiere între ea și Dan Bittman. Ulterior, solistul trupei Holograf a sprijinit-o în carieră, compunându-i și o melodie pe care au cântat-o în duet – „Stau cu picioarele în apă rece”. Între timp, adevărul a ieșit la iveală. Cei doi ar fi împreună de mai bine de trei ani.

Acum, Dan Bittman caută o cale de a împăca toate părțile implicate. Nu-și neglijează cei trei copii pe care îi are cu Liliana Ștefan și, în același timp, îi acordă Monicăi Odagiu atenția cuvenită. Zilele trecute, după ce și-a vizitat băieții, solistul trupei Holograf s-a dus la blocul unde locuiește blonda pentru care a „divorțat” de femeia care i-a fost alături peste 20 de ani.

Ajuns în zona Piața Muncii din Capitală, artistul și-a parcat regulamentar bolidul, după care s-a îndreptat spre locuința noii iubite, pentru care a „evadat” din izolare. Dragostea însă nu are limite, iar pandemia de COVID-19 nu l-a împiedicat pe solistul trupei Holograf să-și vadă iubita, alături de care a petrecut 30 de minute.

După ce a plecat de la Monica Odagiu, Dan Bittman a găsit resurse și pentru o scurtă oprire în Piața Obor. Și-a făcut cumpărăturile necesare, după care s-a retras spre zona Pipera.

Timp de mai bine de două decenii, Liliana Ștefan s-a mulțumit cu statutul de iubită oficială a liderului trupei Holograf. În 2015, Dan Bittman chiar i-a oferit un inel, fără cerere, partenerei sale. La momentul respectiv, tot el a făcut lumină și a risipit zvonurile unei nunți.

„Nu m-am pus în genunchi pentru că nu este o cerere în căsătorie, ci un inel pur și simplu și să statuăm faptul că suntem de 20 și ceva de ani împreună. Mai are rost să ne căsătorim? După trei copii și 20 de ani de stat împreună? Nu știu. Ea hotărăște. Dar nici ea nu vrea, aici e problema”, mărturisea Dan Bittman, potrivit cancan.ro.