Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Cum mai arată fostul iubit al Ioanei Băsescu. Giovanni Francescu a slăbit considerabil și se dedică în continuare impresariatului

VIDEO. Cum mai arată fostul iubit al Ioanei Băsescu. Giovanni Francescu a slăbit considerabil și se dedică în continuare impresariatului

Italianul Giovanni Francesco a devenit cunoscut prin prisma relației cu fiica fostului președinte, Traian Băsescu. La scurt timp după despărțirea de Ioana Băsescu, omul de afaceri a decis să se dedice carierei sale și să-și țină viața personală cât mai ferită de ochii curioșilor. După o perioadă în care nu a mai ținut prima pagină a ziarelor, îl reîntâlnim pe Giovanni cu totul transformat.

Se pare că în ultimii ani, afaceristul italian nu s-a concentrat doar asupra proiectului Music Channel și a impresariatului de artiști, ci și a ținut neapărat să-și schimbe aproape complet înfățișarea.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Giovanni în cea mai bună versiune a lui, cu o condiție fizică de invidiat, cu un look nou, cu o atitudine relaxantă și cu un aspect tânăr, de parcă anii nu au trecut deloc peste el. Se pare că în ultima vreme Giovanni a făcut eforturi pentru a arăta impecabil, dovadă că, dacă până acum rareori era văzut fără mașină, acum italianul merge mult pe jos, pentru a se menține în formă, sau înlocuiește autoturismul cu o bicicleta.

Această schimbare se datorează poate și partenerei de viață, fostul manechin Gebi Iordache. Giovanni și Gebi sunt împreună de 10 ani, iar stilul de viață al iubitei, mai tânără decât el, l-a făcut să se adapteze imediat. Cei doi preferă să se bucure unul de compania celuilalt înafara țării, ambii fiind pasionați de călătorii și dornici de noi aventuri.

Pleacă în Maroc de Sărbători

Tot către o nouă vacanță se îndrepta și zilele trecute. Mai precis, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în momentul în care ieșea de la o agenție de turism, unde cumpărase bilete pentru următoarea destinație. Giovanni și Gebi vor să se bucure de Sărbători într-o destinație călduroasă, așa că au ales să-l aștepte pe Moș Crăciun în Maroc.