Femeia abandonează procesul lui Trump cu „Sărutul forțat” în urma difuzării unui videoclip care l-a înfuriat pe judecător. Aşadar, fosta colaboratoare a lui Trump a renunțat la un proces împotriva președintelui, după ce filmările cu telefonul mobil au dezvăluit că acuzațiile sale sunt nefondate.

VIDEO puteţi urmări AICI

Alva Johnson a fost mediatizată la maxim atunci când a spus că Donald Trump, pe atunci candidat, a „sărutat-o” cu puțin timp înainte de un miting electoral din Tampa, Florida, în august 2016.

După ce avocații lui Trump au prezentat un videoclip al întâlnirii, lucrurile au mers prost pentru Alva Johnson, mai ales atunci când judecătorul William Jung a respins plângerea spunând că este o „Proces politic”, potrivit Politico .

Jung s-a oferit să-i lase pe avocații lui Johnson să reformuleze plângerea, dar miercuri seara au anunțat decizia de a renunța la proces. Avocatul lui Trump, Charles Harder, a spus ca răspuns: „Faptul că doamna Johnson a renunțat la caz aseară reprezintă o victorie totală pentru președintele Trump și justifică pe deplin falsa acuzație a lui Johnson„.

Harder a susținut că Johnson a încălcat în mod repetat un acord de non-divulgare ca parte a activității sale pentru campania Trump. „Președintele și campania evaluează opțiunile lor legale față de doamna Johnson în acest moment și au cerut să le ramburseze taxele legale pe care le-au suportat cu procesul ei eșuat”, a spus el, adăugând „Așa cum președintele a respins procesul lui Stormy Daniels și a obținut un ordin de a-și plăti taxele legale, Alva Johnson ar trebui să ramburseze și onorariile legale ale președintelui și costurile suportate cu acest proces”.

Te-ar putea interesa și: