Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: Nivelul la care au ajuns aberațiile dreptei este impresionant
Victor Ponta: Nivelul la care au ajuns aberațiile dreptei este impresionant

Victor Ponta: Nivelul la care au ajuns aberațiile dreptei este impresionant

Premierul Victor Ponta a scris astăzi pe Facebook că nivelul la care au ajuns aberațiile „dreptei” este impresionant, iar co-președintele PNL Alina Gorghiu preferă să îi ceară demisia decât să recunoască faptul că va exista o scădere a taxelor.

"Nivelul la care au ajuns aberațiile „dreptei” este impresionant! Potrivit „profeților austerității” (Macovei-Băsescu-Predoiu-Boc și restul din PNL/PDL), atunci când crești salariile și scazi taxele ești „populist și iresponsabil”. Aceasta este ideologia dreptei din România, care vrea să ajungă din nou la putere – ca să facă ce știu ei mai bine și ce au mai făcut în trecut: să taie salariile și să crească taxele.
De asemenea, este mult mai ușor și pentru doamna Alina Gorghiu să îmi ceară demisia, decât să recunoască faptul că putem avea o scădere a taxelor și o creștere a salariilor pentru că avem creștere economică, rezultată din decizii bune de guvernare!"
, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Partidul Monicăi Macovei, M10, a transmis ieri un comunicat în care se preciza faptul că "problema salarizării medicilor nu se rezolvă prin măsuri populiste şi iresponsabile".

În comunicat se mai precizează că "intenţia primului ministru de a creşte salariile personalului medical cu 25% reprezintă o nouă dovadă a demagogiei şi a iresponsabilităţii lui Victor Ponta, care face promisiuni abracadabrante pe seama unui buget de stat, aflat la limita sustenabilităţii din cauza altor iniţiative şi propuneri fiscale nefundamentate, susţinute până acum de guvernul PSD".