Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: Imi pare rău ca nu am venit la plimbarea Antenei 3
Victor Ponta: Imi pare rău ca nu am venit la plimbarea Antenei 3

Victor Ponta: Imi pare rău ca nu am venit la plimbarea Antenei 3

Invitat în cadrul emisiunii ”Sinteza zilei” difuzată de Antena 3, premierul Victor Ponta și-a exprimat regretul că nu a participat la "plimbarea" Antenei 3 din jurul Palatului Cotroceni. ”Dumneavoastră aţi reuşit să strângeţi nişte oameni. Iniţial am auzit de acel eveniment. Mă gândeam că poate e ceva legat de justiţie. (…)un eveniment care cerea libertatea presei. Îmi pare rău că n-am venit.”, a spus prim-ministrul.

Aceasta a mai afirmat că, dacă va ajunge președinte, Traian Băsescu ”știe că va răspunde în faţa legii pentru o parte din faptele sale”. ”Mai ştie, că în aceşti ani, sunt aproape 5, de când sunt lider PSD, opozant al Domniei Sale, a încercat toate metodele pe care le-a încercat cu alţi lideri politici: a vrut să-mi facă dosare penale, m-a calomniat, dar n-a reuşit. Din punctul meu de vedere trebuie schimbat aproape 95% din ceea ce s-a întâmplat politic în timpul regimului Băsescu. Bătălia este pe viaţă şi pe moarte. Ştie că dacă vom reuşi să-i schimbăm sistemul, lucrurile sale rele vor fi condamnate, altele doar reparate”, a adăugat premierul.

”Azi de dimineaţă am avut o întâlnire cu cei din diasporă şi le-am spus: «Nu faceţi ce vedeţi acasă, la Băsescu. Nu vă luptaţi între voi». Băsescu a fost cel care a vorbit cel mai rău despre România. Nu o să auziţi un şef de stat într-o altă ţară care să-şi vorbească de rău propriul stat”, a mai spus Victor Ponta.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.