Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta, atac dur la Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş
Victor Ponta, atac dur la Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş

Victor Ponta, atac dur la Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş

Fostul premier Victor Ponta aruncă în derizoriu documentul strategic "România competitivă", lansat de Guvern şi susţinut de preşedintele Klaus Iohannis.

"Văd că iar facem Conferințe 'Mamut' și anunțăm Planuri Cincinale de Dezvoltare (bla bla…) a României – vorbe goale pe care nici măcar cei care le anunță nu le iau în serios pentru că nu se bazează pe nimic serios și concret – exact ce vedem în ultimii doi ani în Regimul "Iohannis" – să fie bine să nu fie rău (cum nu știe nimeni)! ", a scris Ponta pe Facebook.

"În loc să fim serioși și deștepți și să folosim fondurile UE și investițiile chineze, noi facem Conferințe cu apă de ploaie despre nimic – bla bla-ul e Proiectul de țară al României în 2016! Și-au luat țara înapoi și nu fac nimic cu ea – GHINION!", mai spune fostul premier.

Reactia lui Ponta vine dupa ce Guvernul, prin Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, sub înaltul patronaj al preşedintelui Klaus Iohannis şi cu sprijinul Academiei Române şi al Băncii Naţionale a României, a lansat marţi în dezbatere publică documentul strategic "România competitivă: un proiect pentru o creştere economică sustenabilă".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: