Evenimentul ZileiActualitateUn internațional român este pus la zid de un fost selecționer: „N-a mai pus osul cum trebuia. E inadmisibil aşa ceva pentru un jucător de valoare”

Un internațional român este pus la zid de un fost selecționer: „N-a mai pus osul cum trebuia. E inadmisibil aşa ceva pentru un jucător de valoare”

Un internațional român este pus la zid de un fost selecționer: „N-a mai pus osul cum trebuia. E inadmisibil aşa ceva pentru un jucător de valoare”
Victor Pițurcă l-a criticat pe Nicușor Stanciu, pentru prestația pe care mijlocașul a avut-o la meciul disputat de echipa națională în Kazahstan.

Victor Pițurcă, fost selecționer al echipei naționale, l-a criticat pe Nicușor Stanciu. Tehncianul a remarcat că mijlocașul a fost fricos în timpul confruntării dintre kazahstan și România și s-a temut să se întrebuințeze prea tare, pentru a nu se accidenta.

„A fost o şansă şi un noroc extraordinar că s-a plătit suma asta. L-a plăcut cineva foarte mult de la Anderlecht. Ca să dai banii ăştia trebuie să fie un jucător de superclasă. Sigur că Stanciu are nişte calităţi foarte bune şi eu sper să crească la Anderlecht. Aşa ar fi normal. În general am văzut aproape toate meciurile pe care le-a disputat. N-a ieşit în evidenţă foarte mult. Sigur, a alergat foarte mult şi s-a încadrat în jocul lui Anderlecht. Însă, când eşti un jucător pe care se dau 10 milioane trebuie să dai mult mai mult. Eu cred că va creşte. La Anderlecht am vazut jucatori mai tineri ca Stanciu foarte buni, foarte valoroşi. În momentul ăsta, e mai greu să fie înlocuit Stanciu, fiindcă e foarte important pentru echipa naţională acum. Însă, trebuie să dea mult mai mult. Când vorbeam că unii jucători, spre sfârşitul jocului cu Kazahstan, n-au mai reacţionat aşa cum trebuia, mă refeream la Stanciu. Adică a simţit jocul dur al jucătorilor din Kazahstan şi n-a mai pus osul cum trebuia. E inadmisibil aşa ceva pentru un jucător de valoare. Trebuie să lupţi, mai ales când vii la echipa naţională", a spus Pițurcă pentru Digi Sport.


Accesează: