Ciutacu a persiflat, în stilul caracteristic, printr-o postare pe o rețea de socializare, decizia „neutrului deontolog” Tiță.

„Altul care – nu-i așa? – a fost neutru și deontolog. Până într-o zi, când și-a dat seama că așa nu se mai poate, iar țărișoara trebuie salvată. Sunt convins că – și după plecarea lui – politica editorială a postului de radio unde a fost șeful departamentului de știri va fi la fel de echilibrată politic ca și până acum 🙂

Nu vreau să mă gândesc cum ar fi arătat titlurile și luările de poziție dacă eu m-aș fi înregimentat. Sau Badea, sau Gâdea, sau completați voi pe linia punctată…

Eu nu știu de ce naiba se mai chinuie să salveze aparențele. Stați dracu’ la locurile voastre, oricum nu vă cred nici pisicii mei că vă mână în arenă conștiințele voastre greu încercate. Luptați la baionetă și sunteți plătiți pentru a susține niște interese politice sau, după caz, pentru a le dărâma pe cele contrare direcției care vi se dă. Nu vă mai deghizați, politrucilor, purtați la vedere uniformele și fiți mândri de ele. Așa fac oamenii care jură credință patriei. Pe care, nu mă îndoiesc, o iubiți de nu mai puteți după ea”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

După ce timp de doi ani, Tiță a condus știrile Europa FM, joi, a decis că este timpul unei schimbări, punându-se la dispoziția staff-ului de campanie al USR-istului Dan Barna.