Evenimentul ZileiActualitateVictor Ciutacu: ”De ce tac acoperiții în scandalul Anaconda-Rizea-Monaco?”

Victor Ciutacu: ”De ce tac acoperiții în scandalul Anaconda-Rizea-Monaco?”

Victor Ciutacu: ”De ce tac acoperiții în scandalul Anaconda-Rizea-Monaco?”
Jurnalistul Victor Ciutacu a postat un mesaj pe blogul personal, în care comentează ultimele dezvăluiri ale fostului deputat Sebastian Ghiță.

În ultimele înregistrări difuzate de România TV, Sebastian Ghiță a făcut publice imagini cu un fost general al SRI, Elena Istode, care apare alături de Cristian Rizea într-o vacanță de pe Coasta de Azur.

Jurnalistul se întreabă de ce în cazul acestor dezvăluiri conducerea SRI tace, în condițiile în care fostul general SRI Florian Coldea a fost suspendat în urma unor dezvăluiri asemănătoare.

” Când au apărut dezvăluirile lui Sebi Ghiță despre Florian Coldea, deși nu există în spațiul public imagini de la concediile celor doi din Seychelles/Toscană, SRI și-a activat urgent comisia de analiză și anchetă internă, iar acoperitii din presă/ONG n-au mai avut de ales și au admis că – aia e! – a fost nevoie, inclusiv pentru liniștea cuplului Iohannis-Hellvig, să pice generalul. Acum, la mai bine de jumătate de zi după ce șefa acoperitilor, generaleasa Elena Istode, a apărut în poze, făcute pe Coastă de Azur, alături de Cristian Rizea și pe banii lui, în perioadă când ea conducea Direcția de Securitate Economică a SRI, iar el făcea obiectul/subiectul câmpului ei tactic, se tăce asurzitor. Pentru că, într-o perioadă agitată, în care ținerii frumoși și liberi sunt scoși programatic în stradă împotrivă dușmanilor politici, e nevoie mare de serviciile Anacondei. Ieșirile spontane se organizează cu aplicație și costă, cineva trebuie să le coordoneze, la fel că și mesajele unitare din media Binomului SRI-DNA”, a scris Victor Ciutacu.


Accesează: