Victor Ciutacu a ținut să ia o poziție extrem de dură:

„Îi mai țineți minte pe deontologii ăia care se tăvăleau că l-a invitat Dragnea pe unul de la Pro la baie? Și care se temeau pentru inregritatea fizică și mentală a colegului lor, care ar fi putut să vadă live ciucurașul Dictatorului cu Mustață? Ei bine, aflați că, azi, aceleași monumente de integritate și de profesionalism s-au întors, la propriu, cu spatele la știrea că doi oameni din presă care își făceau meseria, operatori de imagine/cameramani, au luat bătaie de la fiul lui Dincă.

Știu, nu e de nasul lor de analiști și influenceri să se coboare din stratosfera lor securistică la nivelul solului, acolo unde niște jurnaliști nu atât de celebri ca ei, dar infinit mai dedicați, sunt pociți de toți derbedeii. Și, în plus, bătuții lucrează – nu-i așa? – la România TV și la Antena 3. Acolo unde sunt vedete nemernicii ăia de Ciutacu și Gadea, deci nu merită repect/solidaritate.
Mi-e scârbă de voi, loazelor! Nu doar că sunteți ticăloși, dar mai sunteți și proști. Dacă nu dați voi, nu înseamnă că nu se află. Dar, ca să realizați asta, ar fi trebuit să învățați meserie la locul faptei, nu să băgați copy/paste de pe referate de arestare și stenograme trimise de procurori și de securiști pe mail sau pe stick.”

Și jurnalista Sorina Matei a remarcat același lucru:  „Când a fost îmbrâncit operatorul Digi de recuperatorul lui Dincă a dat toată lumea. Când sunt bătuţi cei de la RTV şi Antenă, fix de acelaşi recuperator, Digi şi propaganda nu mai dau. Niciun cuvinţel. Că n-au luat ei de data asta pumni, picioare şi n-au avut camerele sparte. E foarte simplu. Deci cine are buba la cap aici? Dacă se dă în mine se pune, dacă se dă în altul nu se pune. De parcă pumnul şi agresiunea au vreun fel de culoare sau le poate justifica ceva pe planeta pământ”.

Te-ar putea interesa și: