Evenimentul Zilei > Social > Vicepreședintele sindicatului polițiștilor primește amenințări pe mobil
Vicepreședintele sindicatului polițiștilor primește amenințări pe mobil

Vicepreședintele sindicatului polițiștilor primește amenințări pe mobil

Dumitru Coarnă, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din cadrul MAI, invitat, joi seară, la emisiunea “Ordinea Zilei” de la Antena 3, a primit primit un mesaj de amenințare pe telefonul mobil, în care i se cerea “să o lase mai moale cu protestele”.

Iată conținutul mesajului:

”Dimitriule las-o mai moale cu PROTESTELE ai Înțeles e mai bine așa si te sfătuiesc să nu te mai duci la Antena 3 dacă vrei sa-ți fie bine ok!!” scria în mesaj.

Dumitru Coarnă spune că nu este pentru prima oară când este amenințat : ”O să fac mâine o plângere penală, am mai făcut. Am primit peste 1.000 de mesaje de genul ăsta. (…)Înainte să ajung acasă, de la același număr am mai primit un mesaj în care mi se transmitea că a fost o glumă. Probabil, persoana respectivă s-a speriat. Mie nu mi-e teamă, și nici nu mă impresioneză. Nu am primit doar amenințări. Din zona Ministerului de Interne, de lângă ministru, am primit și recomandări – așa, prietenești – să nu mă opun acestui proiect. Au fost recomandări”, a conchis Coarnă