Evenimentul Zilei > International > Vicepreședinte SUA, în pericol! Air Force 2, nevoit să aterizeze de urgență
Vicepreședinte SUA, în pericol! Air Force 2, nevoit să aterizeze de urgență

Vicepreședinte SUA, în pericol! Air Force 2, nevoit să aterizeze de urgență

Au fost mari probleme la scurt timp după decolarea aeronavei.

Emoții mari pentru vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Mike Pence, după ce aeronava sa avut probleme importante la puțin timp după ce a decolat. Avionul a fost nevoit să se întoarcă pe aeroportul din New Hampshire, după ce a fost lovit de un stol de păsări. Evenimentul a avut loc marți seară, după ce aparatul de zbor a plecat de la aeroportul regional Manchester-Boston și ar fi trebuit să ajungă în capitala țării, Washington.

Un videoclip postat pe Twitter a arătat cum păsările lovesc la șapte secunde de la decolarea avionului. Se văd scântei care provin de la motorul drept al aparatului. Din fericire, piloții au reușit să păstreze controlul și dă întoarcă aeronava, care a aterizat în condiții de siguranță, conform jurnaliștilor de la Daily Mail. Nu au fost raportate răniți în urma acestui incident aviatic.

A revenit la Washington cu un avion de marfă

Vicepreședintele Mike Pence a fost văzut în timp ce stătea, puțin înainte de căderea nopții, alături de inginerii aviatici care inspectau aparatul de zbor, pentru a vedea urmările. „Air Force 2 are un aspect puțin diferit în această seară. Ulterior, vicepreședintele SUA a urcat într-un avion de marfă C17 și s-a îndreptat către Washington, zborul durând o oră și 20 de minute. De obicei, această aeronavă este folosită pentru a transporta mașinile cu care se deplasaează în diverse ocazii oficiale Mike Pence.

„Acum într-un C17 și fericit pentru asta! Mulțumim piloților și echipajului că ne-au readus în siguranță la pământ ”, a anunțat Adjunctul secretarului pentru sănătate, Brett P. Giroir.

Înaintea acestui accident, Pence își petrecuse ziua făcând campanie în orașul Gilford, acolo unde a promis că Donald Trump  se va ocupa de numirea unui alt oficial, la Curtea Supremă, după ce locul a rămas  vacant în urma morții lui Ruth Bade Ginsburg. „Mulți dintre voi i-ați spus da lui Donald Trump în 2016, dar sunt aici, la 42 de zile distanță de ziua alegerilor, pentru că știu că New Hampshire va spune da încă patru ani de președinte Donald Trump”, a spus vicepreședintele în discursul său.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: