Evenimentul Zilei > Monden > Viata merge înainte. Văduva lui Mihai Constantinescu, în doliu la petrecere
Viata merge înainte. Văduva lui Mihai Constantinescu, în doliu la petrecere

Viata merge înainte. Văduva lui Mihai Constantinescu, în doliu la petrecere

Moartea artistului Mihai Constantinescu a lăsat urme adânci în viaţa soţiei sale, Simona Secrier. Despărţirea de soţul său reprezintă momente greu de trecut, chiar dacă în jurul ei sunt mulţi prieteni şi colegi de breaslă care încearcă s-o ajute să treacă peste această cumpănă grea.

Simona Secrier a participat la Revelionul Artiștilor, pe 10 ianuarie, însă, de data aceasta, fără Mihai Constantinescu.

A fost invitată de solista de muzică populară Claudia Ghițulescu care a organizat petrecerea la un restaurant din localitatea Domnești, județul Ilfov.

Simona Secrier a fost o apariție sobră la eveniment, fiind îmbrăcată în întregime în negru. În timp ce lumea se distra și dansa, văduva lui Mihai Constantinescu a ramas doar la masă.

Simona și Mihai Constantinescu s-au căsătorit în 2017, după o relație de mai bine de 20 de ani.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, în urma unui stop cardio-respirator , la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

Artistul avea la activ două infarcturi care i-au agravat starea, fiind internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală. Mihai Constantinescu suferea de stenoză aortică strânsă, hipertensiune pulmonară medie, cardiopatie valvulară şi insuficienţe respiratorii, potrivit romaniatv.net