Evenimentul Zilei > Politica > VEZI care este noua echipă a lui Traian Băsescu la Mișcarea Populară. „Iarba verde de acasă”, imnul noii formațiuni
VEZI care este noua echipă a lui Traian Băsescu la Mișcarea Populară. „Iarba verde de acasă”, imnul noii formațiuni

VEZI care este noua echipă a lui Traian Băsescu la Mișcarea Populară. „Iarba verde de acasă”, imnul noii formațiuni

Traian Băsescu a fost ales astăzi la Sala Palatului președintele Mișcării Populare. El a candidat cu moțiunea România mea, pentru a le determina inclusiv pe fetele de la Actualități să spună acest lucru. Eugen Tomac este noul președinte executiv, iar Cristian Diaconescu și Siegfrid Mureșan, prim-vicepreședinți. Dorel Constantin Onaca - secretar general, iar secretari generali adjuncți - Rizia Tudorache și Ștefan Burlacu.

Traian Băsescu a mulțumit celor care l-au votat și a adăugat că modernizarea României trebuie să continue.  "Vă asigur că am și energie și dorință să continuăm procesele de modernizare a României. Mai am o sugestie, cei care în viața lor au fost alături de mine și încă mai simt că mai vor să fie alături de mine să nu ezite de oriunde s-ar afla să vină la Mișcarea Populară", a spus Traian Băsescu.

Următorul Congres al formațiunii va avea loc la șase luni după alegerile parlamentare. 

În conducerea Mișcării Populare au fost aleși și 14 vicepreședinți: Petru Movilă, Claudiu Palaz, Roxana Iliescu, Adrian Gurzău, Clement Negruț, Nicolae Davițoiu, Cristian Petrescu, Cătălin Cristache, Cătălina Bozianu, Victor Tarhon, Adrian Rădulescu, Cristinel Marian, Mihaela Stoica, Radu Cristescu.

De asemenea, au fost aleși și  12 secretari executivi: Bulf Cătălin, Laurențiu Dulamă, Mihaela Brate, Ionuț Simionca, Costel Mihai, Dan Ioniță, Sebastian Moise, Mihai Țâbuleac, Mirea Marian, Gelu Vișan, Lucian Iliescu, Bogdan Gamaleț.

La finalul Congresului, secretarul general al Mișcării Populare, Dorel Onaca, a spus că noul imn al formațiunii este "Iarba verde de acasă".