Florinel Coman nu a rezistat decât treisprezece minute pe gazon, în meciul de debut al tricolorilor din această nouă campanie de calificare la Campionatul Mondial. Fotbalistul grupării patronate de Gigi Becali necesită, acum, o recuperare lungă şi are şanse mici să mai prindă minute pe parcursul play-off-ului.

Antrenorul principal al noului lider din Liga I, Toni Petrea, a recunoscut, la ultima sa conferinţă de presă, că Florinel Coman va fi indisponibil pentru tot restul acestui sezon. „Florinel Coman a suferit o accidentare destul de gravă şi se pare că sezonul aceste este, din păcate, compromis pentru el” a explicat, cu multă dezamăgire în glas, tehnicianul roş – albaştrilor.

Petrea caută noi soluţii

Chiar dacă admite că pierderea celui supranumit „Mbappe de România” reprezintă o pierdere grea pentru formaţia sa, Toni Petrea e convins că are la dispoziţie pe banca de rezerve mai multe opţiuni serioase pentru a-l înlocui pe acesta.

„El e un jucător care, cu siguranţă, ne ajuta şi ar fi fost un plus pentru echipă. Nu ne rămâne, acum, decât să căutăm alte soluţii pentru a suplini cumva absenţa lui şi să ne concentrăm pe jocul nostru” a mai adăugat fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf.

Coman are probleme la muşchii aductori

La scurt timp după încheierea confruntării cu Macedonia de Nord, Coman a fost supus unor prime teste medicale de către doctorii reprezentativei tricolore. Potrivit acestora, jucătorul ofensiv de 1,82 metri are probleme la muşchii aductori.

„În urma investigaţiilor efectuate sub coordonarea staff-ului medical al echipei naţionale, s-a constatat că Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul muşchilor aductori ai coapsei drepte” au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

În cele douăzeci şi opt de meciuri pe care le-a disputat FCSB, în actuala ediţie a campionatului intern, fotbalistul de 22 de ani a bifat doar nouăsprezece prezenţe. Coman şi-a trecut în cont un singur gol, spre deosebire de sezonul precedent, în care a marcat de nu mai puţin de nouăsprezece ori.