Evenimentul Zilei > International > Veşti devastatoare! Dictatorul Kim Jong Un ar fi mort încă din 11 aprilie
Veşti devastatoare! Dictatorul Kim Jong Un ar fi mort încă din 11 aprilie

Veşti devastatoare! Dictatorul Kim Jong Un ar fi mort încă din 11 aprilie

Tot mai multe zvonuri cu privire la liderul nord-coreean Kim Jong-un continuă să apară în mass-media internaţionale.

Presa internațională, citând surse din China, Japonia sau Hong Kong, a scris că dictatorul ar fi mort: Kim Jong-un este mort încă din luna aprilie. Acesta ar fi zvonul devastator, iar întrebarea este: Cine conduce în Coreea de Nord? Sora sa?

Dubiile despre starea în care se află dictatorul nord-corean au tot circulat în timpul vârfului pandemiei. S-a vorbit că acesta ar fi contactat o formă gravă de Covid-19 şi că starea sa s-ar fi agravat.

Cel mai des mesaj preluat de mass-media a fost de departe acesta: Kim Jong Un a murit

Zvonurile, după reîntoarcerea în public s-au domolit până când din surse neoficiale a început să se vorbească din nou de dispariţia sa. Potrivit unor informaţii, imaginile şi videourile liderului nord coreean ieşite după aprilie, n-ar fi altceva decât nişte animaţii pe computer şi aranjări în Photoshop pe baza altor videouri ale sale şi ale unor fotografii din trecut.

Un alt zvon care dă de gândit: Coreea de Nord ar fi cotrolată de un membru al armatei, Park Jong Chon

În susţinerea acestei ipoteze vine ideea că vocea dictatorului n-a mai fost difuzată public din 11 aprilie 2020. În ciuda tuturor acestor zvonuri, că cea care a luat locul lui Kim este sora-mână de fier, Kim Yo-Jong, sursele dezvăluie, dimpotrivă, că Coreea de Nord ar fi cotrolată de un membru al armatei, Park Jong Chon.

Dar suspiciunile nu se termină aici: în urmă cu câteva zile, media nord-coreene au anunţat că dictatorul Kim a participat la o videoconferinţă cu unităţi militare, dar nici o frântură din video n-a mai fost vreodată făcută publică.

Exact aşa cum niciun politician străin nu l-a mai întâlnit pe dictator. Dubii care dau mult de gândit potrivit celor relatate de Libero Quotidiano.

Kim Jong-un a lipsit de la cel mai important eveniment

Un alt zvon des întâlnit este că Jong-un – a cărui vârstă nu este cunoscută, dar se crede că ar avea  în jur de 36 de ani – ar fi suferit o operație cardiovasculară și că ar fi în stare gravă. Asta, după ce liderul nord-coreean nu a mai fost văzut în public de la începutul lui aprilie, când a prezidat o ședință a partidului.

Mai mult, nu și-a făcut apariția nici pe data de 15 aprilie la ceremoniile de marcare a nașterii bunicului său, fondatorul regimului nord-coreean, Kim Ir Sen. Această aniversare este cea mai importantă sărbătoare a țării dar şi pentru el. Iar Kim Jong-un a lipsit, ceea ce în mod normal nu ar fi făcut-o.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: