Toți apropiații și toți fanii săi se roagă pentru ca acesta să își revină, dar nu oferă vești bune. De când a intrat în comă, Mihai Contantinesu a trecut prin etape în care părea că există șanse de a reveni la normal, dar acestea au fost imediat urmate de perioade dificile.

Încă de la finalul anului trecut, cunoscutul artist și-ar fi prevăzut sfârșitul. A fost momentul în care a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea.

„Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit, pentru cancan.ro, o persoană apropiată de Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu, colegul nostru, trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el. Vă rog , distribuiți”, a scris Adrian Daminescu pe pagina lui oficială de Facebook.

Mihai Constantinescu a mai ajuns, în luna martie, la Spitalul Municipal tot din cauza unor probleme de sănătate. Atunci, el a fost nevoit să își anuleze concertele.

 

 

Te-ar putea interesa și: