Evenimentul Zilei > Actualitate > Veste uluitoare pentru Clanul Duduianu. Șeful nu a murit!
Veste uluitoare pentru Clanul Duduianu. Șeful nu a murit!

Veste uluitoare pentru Clanul Duduianu. Șeful nu a murit!

Toți l-au considerat mort, dar el trăiește. Veste tulburătoare în Clanul Duduianu

Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost înjunghiat de un individ considerat membru al unui clan rival, în timpul unei partide de barbut.

A decedat la Spitalul Clinic Universitar, în urma numeroaselor înțepături, una dintre lovituri atingându-i artera femurală, semn că s-a apărat cu piciorul.

La aflarea veștii, tatăl său, Nicolae Duduianu, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a avut un șoc. Din primele informații, furnizate de oficiali din sistemul penitenciar, acesta ar fi făcut un stop cardio-respirator și a încetat din viață.

Aceleași informații le-au primit și apropiați ai familiei.


Florin Salam, supunere totală în fața Clanului Duduianu. Dedicații pentru Emi Pian | VIDEO

Mobilizare generală de mascați și jandarmi, după uciderea interlopului Emi Pian


Ulterior, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a transmis:

„Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate”.

 

De altfel, Florin Salam a postat două videoclipuri în amintirea celor doi interlopi, pe pagina Magicsoundofficial.

„Florin Salam – Intru tânar în pamant ( Dumnezeu să-l odihneasca EMI PIAN )”, scrie în dreptul primei melodii.

„Florin Salam – Acolo sus cine pleacă ( R.I.P EMI PIAN )”, este scris la titlul cleei de a doua melodii în care apare fotografia lui Emi Pian și a tatălui său.

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, zis „Pian”, a fost arestat pentru tentativă de omor, anul trecut.

În februarie 2019, Nicolae Duduianu a lovit intenţionat cu maşina un bărbat.

„În fapt, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20,00, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, care, după ce l-a lovit, a părăsit locul. Din datele rezultate în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori, a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea. La acel moment, şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.