Evenimentul Zilei > Monden > Veste tragică la Hollywood. Cât mai are de trăit? Fanii sunt devastați
Veste tragică la Hollywood. Cât mai are de trăit? Fanii sunt devastați

Veste tragică la Hollywood. Cât mai are de trăit? Fanii sunt devastați

Celebra actriţă şi cântăreaţă australiană Olivia Newton-John, 70 de ani, a dezvăluit că suferă de cancer în fază terminală şi că nu ştie cât i-a mai rămas de trăit.

Olivia Newton-John, îndrăgita actriţă din Grease, luptă împotriva cancerului de sân, boala fiindu-i depistată în 1992. Acum, Olivia Newton-John a confirmat că boala a ajuns în stadiul 4 de metasztază şi că celulele canceroase s-au răspândit şi în alte părţi ale corpului.

După aceste declaraţii triste, actorul Hugh Jackman a dorit să-i aducă un omagiu colegei sale într-unul din concertele turneului său The Man, The Music, The Show din Sydney în faţa a 15.000 de persoane.

El a sunat-o în timpul concertului şi i-a transmis scena video: Bună Olivia, sunt Hugh, alături de 15.000 dintre prietenii şi rudele tale apropiate. Vreau să-ţi spun că eşti ce mai extraordinară persoană, o mamă incredibilă şi cea mai bună cântăreaţă, ambasadoare şi dansatoare. Pur şi simplu te iubim, a scris Agerpres.

„Când ţi se spune că ai cancer în fază terminală, este posibil să mai ai doar şase luni de trăit. Asta spun statisticile, dar eu nu vreau să ştiu. Este devastator”, a mărturisit Olivia Newton-John.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: