Evenimentul Zilei > Actualitate > Veste șoc! Multimilionarul și-a luat viața din cauza durerilor provocate de COVID
Veste șoc! Multimilionarul și-a luat viața din cauza durerilor provocate de COVID

Veste șoc! Multimilionarul și-a luat viața din cauza durerilor provocate de COVID

Un multimilionar a trecut peste infectarea cu coronavirus, dar nu a putut să facă față problemelor care au urmat vindecării.

S-a sinucis după ce s-a infectat cu coronavirus și nu a mai putut îndura durerile. Kent Taylor, un bărbat din SUA, s-a îmbolnăvit din cauza virusului care a dat lumea peste cap. El era CEO al lanțului de restaurante Texas Roadhouse. În vârstă de 65 de ani, americanul și-a pus capăt zilelor. Trecuse cu bine peste boală. Dar a avut mai necazuri din cauza simptomelor ce au urmat vindecări.

Un multimilionar s-a sinucis pentru că nu a mai făcut față problemelor de sănătate pe care l-a avut după ce s-a vindecat de coronavirus

„Săptămâna trecută, pe fondul unei lupte în creștere cu efectele Covid-19, Taylor, în vârstă de 65 de ani, s-a sinucis”. A anunțat familia lui Taylor. Trupul neînsuflețit a fost descoperit pe un teren ce se află în proprietatea pe care o deținea în afara Louisville. Rudele americanului au mai spus că acesta a suferit fizic foarte tare.

Din momentul în care a contractat virusul. „Kent s-a luptat și a luptat din greu, ca un fost campion ce era. Dar suferința care s-a intensificat foarte mult în ultimele zile a devenit insuportabilă”. Au mai precizat membrii familiei Taylor, conform courier-journal.

Kent Taylor era foarte bogat și dăduse o mare lovitură în anul 2004, atunci când compania a fost listată la bursă

Bărbatul avea o situație financiară foarte bună. Atunci când compania Texas Roadhouse a fost listată la bursă, în anul 2004, a câștigat 60 de milioane de dolari.

Una dintre probleme care i-a dat mari bătăi de cap lui Kent Taylor a fost tinitus. Un zgomot insuportabil pe care îl auzea foarte des. Și acest caz extrem ridică semne de întrebare. Legate de urmele pe care le lasă coronavirusul asupra celor care se vindecă. Sunt foarte multe sechele descoperite în ultimul an de către medici. Și la nivelul plămânilor, și la cel cerebral și chiar la zona dentară a pacienților.