VESTE NEAGRĂ pentru BOUREANU. Ce l-a RĂPUS pe milionarul care a BĂTUT un POLIȚIST

VESTE NEAGRĂ pentru BOUREANU. Ce l-a RĂPUS pe milionarul care a BĂTUT un POLIȚIST

O veste grea s-a abătut asupra lui Cristian Boureanu, celebrul milionar care a bătut un polițist în mijlocul străzii atunci când a fost oprit de oamenii legii, în toiul nopții.

Aflat în plin război cu Poliţia Rutieră, după ce a fost condamnat la doi ani şi două luni cu suspendare pentru că a lovit un agent de circulaţie, Cristian Boureanu a primit o veste proastă.

În încercarea de a demonstra că poliţiştii de la Circulaţie îl sancţionează pe nedrept, Boureanu a deschis un proces la Judecătoria Sectorului 2, solicitând magistraţilor să constate că a primit o amendă într-un mod mod abuziv. Numai că judecătorii nu s-au arătat prea impresionaţi de argumentele milionarului, aşa că, recent, i-au repins cererea.

„Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul BOUREANU CRISTIAN ALEXANDRU în contradictoriu intimata DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI – BRIGADA RUTIERĂ, ca neîntemeiată. Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”, au dispus magistraţii, conform Spynews.

Ne puteți urmări și pe Google News