Evenimentul Zilei > Social > Veste cruntă pentru Busu! Medicii i-au spus: ARE O SINGURĂ ȘANSĂ. Breaking news
Veste cruntă pentru Busu! Medicii i-au spus: ARE O SINGURĂ ȘANSĂ. Breaking news

Veste cruntă pentru Busu! Medicii i-au spus: ARE O SINGURĂ ȘANSĂ. Breaking news

Florin Busuioc, care a suferit un infarct miocardic în timpul unui spectacol la Craiova, a fost operat de urgenţă de un medic rezident. Acesta i-a implantat actorului un stent care i-a salvat viaţa îndrăgitului actor şi om de televiziune,

Lui Busu i s-au acordat îngrijiri, in primă fază, la faţa locului. Ulterior, Florin Busuioc a fost tranportat la unitatea primiri urgenţă a Spitalului Judeţean din Craiova. Medicii au încercat să-l transfere la Bucureşti, însă acest lucru nu a fost posibil deoarece starea sa nu era stabilă. Florin Busuioc a fost resuscitat de trei ori şi trombolizat, apoi, a fost băgat în sala de operaţii, pentru a i se monta un stent, care să permita circulaţia normală a sângelui. Intervenţia a durat 10 minute şi a decurs foarte bine.

După ce a fost operat, la recomandarea medicilor, Florin Busuioc a fost adus la Bucureşti cu un elicopter şi băgat la Terapie Intensivă la Spitalul C.C. Iliescu, pentru a fi stabilizat complet.

„Bărbatul a fost îngrijit corespunzător şi totul este acum spre bine. Însă, va trebui să ţină cont de câteva lucruri importante, în caz contrar, riscă un nou infarct”, au declarat medicii.

În urma unui examen medical complex, doctorii au decis să îi prescrie lui Busu un tratament pentru tot restul vieţii.

„Busu va lua toată viaţa de acum înainte un medicament pentru coagularea sângelui, destul de puternic. Acesta îl va obliga să renunţe la ţigări şi la alcool. Însă, fără pastila asta minune, arterele ar fi afectate”, a declarat unul din medicii care l-a examinat pe actor, scrie wowbiz.ro.