Evenimentul Zilei > Politica > Veste bună pentru TOȚI șoferii dintr-un mare oraș. S-a deschis circulația pe o mare arteră I FOTO – VIDEO
Veste bună pentru TOȚI șoferii dintr-un mare oraș. S-a deschis circulația pe o mare arteră I FOTO – VIDEO

Veste bună pentru TOȚI șoferii dintr-un mare oraș. S-a deschis circulația pe o mare arteră I FOTO – VIDEO

Veste bună pentru șoferii care ajung în Timișoara. Deși pasajul subteran Michelangelo nu este încă finalizat, a fost dat drumul la circulație pe „bretelele” laterale. De acum, se poate merge din nou direct de la Universitatea de Vest înspre str. Pestalozzi, iar de la 1 ianuarie vor intra pe acest traseu și mijloacele de transport în comun.

Circulația în zonă a fost închisă, anul trecut, pentu construirea unui pasaj subteran. Acesta va avea două benzi de circulație și va fi finalizat și dat în folosință anul viitor.
Primarul Nicolae Robu a deschis, sâmbătă dimineață, traficul pe Bd. Pârvan, respectiv Bd. Coposu. Practic, de acum se va putea circula la suprafață, în aproximativ aceiași termeni ca înainte de deschiderea șantierului. „Se va putea circula în mod normal pe Bd. Pârvan, în ambele sensuri, se va putea circula la fel, pe Bd. Coposu și, în continuare, spre str. Pestalozzi sau înspre Podul Decebal. O lungime considerabilă din acest bulevard a fost înnoită în totalitate și sper să aprecieze timișorenii felul în care arată acum. Amenajarea este completă pe Bd. Pârvan și Bd. Coposu, inclusiv spațiile verzi și trotuarele, și am redefinit sensul giratoriu de la intersecția dintre Coposu și str. Pestalozzi”, a spus Robu, care a decis, sâmbătă dimineață, că este momentul potrivit să iasă din nou pe teren, la inaugurări.
Conform primarului, „mai avem de finalizat pasajul subteran propriu-zis. El este aproape gata, mai este foarte puțin de lucru, însă din păcate vremea a fost defavorabilă și în aceste ultime săptămâni ale anului și nu am reușit să facem anumite operații care necesită să fie uscat. Ceea ce mai este de făcut este extrem de puțin. A fost o lucrare extrem de grea, extrem de complexă, cred că e cea mai grea lucrare care s-a făcut în Timișoara”. ( Fotografii: Adrian Pîclișan)

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: