Evenimentul ZileiSocialVeselie în familia lui Nuțu Cămătaru. Cine a ieșit din închisoare? A fost eliberat după patru ani

Veselie în familia lui Nuțu Cămătaru. Cine a ieșit din închisoare? A fost eliberat după patru ani

Veselie în familia lui Nuțu Cămătaru. Cine a ieșit din închisoare? A fost eliberat după patru ani
Ion Nuțu Balint, cunoscut și sub numele Nuţulică, a fost eliberat din închisoare, spre bucuria rudelor, care l-au așteptat acasă cu multă bucurie. Primele ore de libertate le-a respirat la petrecerea fabuloasă organizată în cinstea lui.

Atmosfera de la petrecerea lui Nuțu Cămătaru a fost întreținută de Florin Salam, iar fratele celui sărbătorit a fost cel care a postat prima poză cu acesta după ce a părăsit închisoarea, scrie Cancan.

Fiul lui Nuțu Cămătaru a făcut o primă aroganță la scurt timp după ce a ieșit pe poarta penitenciarului în care a stat 4 ani și patru luni. Cu ajutorul fratelui său, Dany, ei au făcut un selfie în timp ce unul se afla într-un autoturism de lux, iar celălalt, în altul. “Bine ai venit acasă, frate” este mesajul scris de Dany Balint în dreptul pozei urcate pe contul său de Facebook.

Cea mai frumoasă familie, țineți-o tot așa”, “Bine ai venit acasă, Nuțulică!!! Vă pup!!”, “Multă sănătate și fericire întregii familii”, “În sfârșit, acasă… să fii sănătos, frate și să rămâi liber, mereu lângă familia ta, bine ai venit, acasă”, “Super familie, respect, baftă și multă fericire” sunt cinci dintre comentariile lăsate de apropiați.

Vă reamintim că în 2015, fiul temutului interlop a fost condamnat definitiv la şapte ani şi patru luni de închisoare pentru tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Împreună cu un complice, Nuţulică a înjunghiat un bărbat într-un local de manele din București; incidentul s-a petrecut în septembrie 2010.


Accesează: