”Acum nici nu se poate gândi să îşi refacă sânii. Adică, de această dată, după toate intervenţiile pe care le-a suportat, Mădălina trebuie să facă o operaţie plastică recomandată medical. Dar, cu siguranţă, prea curând nu se va întâmpla. Poate la anul, pe vremea asta, dacă medicii i-o permit”, a dezvăluit mama artistei, conform wowbiz.ro.

”Acum este bine, din fericire, a fost la control şi medicii i-au spus că se recuperează bine. Dar nu mai poate să intre într-o nouă operaţie, ar fi prea periculos”, a mai explicat sursa citată.

”A fost norocul nostru că am găsit la Spitalul Floreasca un adevărat înger. Este un profesor universitar, specialist în chirurgie plastică şi reparatorie şi i-a salvat viaţa Mădălinei. Nu mai avea nicio şansă, dacă se mai întârzia o zi sau două, murea”, a mai spus, cu lacrimi în ochi, mama vedetei.

”Sânii mei erau suprainfectaţi din cauza implantului care era model din 1974 si nu era pus bine. Erau necrozate ţesuturile. Am fost la un pas de moarte„, a declarat Mădălina Dumitriu, pe numele ei real, la o emisiune TV.

 

Te-ar putea interesa și: