Evenimentul Zilei > Monden > Vedeta noastră, de urență la spital. Întâmplare groaznică în propria locuință
Vedeta noastră, de urență la spital. Întâmplare groaznică în propria locuință

Vedeta noastră, de urență la spital. Întâmplare groaznică în propria locuință

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai activi prezentatori tv în ceea ce privește rețelele de socializare. Vedeta și-a făcut un canal de Youtube, unde postează aventuri din viața sa. Fanii care îl urmăresc știu că s-a confruntat în ultima perioadă cu niște probleme de sănătate, însă nimeni nu se aștepta ca acesta să ajungă pe patul de spital.

Liviu Vârciu a ajuns la spital din cauza unei răceli serioase. Îndrăgitul artist s-a filmat de pe patul de spital și le-a comunicat fanilor din mediu online care este starea sa de sănătate. O răceală serioasă nu i-a dat pace, iar după ce a încercat să se trateze acasă, actorul a ajuns pe mâna medicilor.

În postarea făcută pe rețelele de socializare, Liviu Vârciu a mărturisit că a încercat să trateze răcea acasă, cu diverse metode, inclusiv cele băbești. Pentru că starea sa de sănătate nu se îmbunătățea, vedeta a decis să meargă la spital și să primească îngrijiri medicale de specialitate. Îndrăgitul actor nu a vrut să își sperie fanii, așa că le-a transmis că starea sa de sănătate nu este una gravă.

În urmă cu doar câteva ore, vedeta a postat un clip pe rețelele de socializare în care apare cu un fes în cap, dar și o branulă la mână.

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe contul său de Instagram.

Actorul a fost infectat cu virusul SARS-Cov-2, iar la începutul lunii noiembrie susținea că s-a vindecat, însă a rămas cu unele probleme de sănătate. Chiar dacă a trecut ceva timp de la infectare, atunci când și-a făcut o serie de analize de rutină, rezultatele nu au ieșit tocmai bine.

„Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, a explicat Liviu Vârciu, în direct la „Xtra Night Show”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.