Adelina Pestrițu este foarte atentă la sănătatea ei, iar acum, cu pandemia de coronavirus, s-a gândit cu nu este momentul cel mai bun pentru a o lăsa să cadă pe locul doi. Așa că nu a stat pe gânduri și, preventiv, a făcut testul COVID-19. Apoi a așteptat rezultatul, câteva ore cu sufletul la gură.

S-a întâmplat sâmbătă, 21 august, când Adelina s-a dus țintă la o clinică particulară. A făcut testul, pentru ea, dar și pentru a nu-și pune, Doamne ferește, familia în pericol. Rezultatul a venit în aceeași zi. Ca o ușurare, pentru că a fost negativ.

Zenaida-Maria, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit, de curând, opt ani. Pentru a marca fericita zi, Adelina a organizat o petrecere și a împărtășit totul și cu fanii de pe Instagram. Vedeta a postat mai multe fotografii cu micuța, pe care le-a însoțit de o descriere emoționantă. „La mulți ani, dragostea noastră!!! De 2 ani viața noastră este o reală bucurie alături de tine! Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul”, a scris Adelina.

Și soțul ei, Virgil Șteblea, a scris o urare pentru micuța Zenaida: „La mulți ani, micuței noastre prințese! Mama și tata vor fi întotdeauna aici pentru tine!”, scrie Cancan.


Șirul îmbolnăvirilor cu Covid 19 nu a trecut neobservat prin rândul vedetele din showbiz. Diagnosticaţi cu acest virus nemilos, Andreea Esca, Marcel Pavel şi Alina Puşcaş au anunţat public pe site-urile de socializare ca au fost infestaţi.

Prezentatoarea Tv Alina Puşcaş a fost un caz fericit, forma de infectare cu coronavirus a fost una uşoară, nu a avut sintome, dar, totuşi, a ales să se izoleze departe de familie la Spitalul Militar mobil din Otopeni. Între timp, colegii ei au fost internaţi în spitalele de boli infecţioase Matei Balş şi respectiv Victor Babeş din Bucureşti în stare critică.