Evenimentul Zilei > Monden > Vedeta impresionată de gestul lui Gigi Becali: „Un erou. Un om simplu cu un suflet imens”
Vedeta impresionată de gestul lui Gigi Becali: „Un erou. Un om simplu cu un suflet imens”

Vedeta impresionată de gestul lui Gigi Becali: „Un erou. Un om simplu cu un suflet imens”

Gigi Becali a fost lăudat de Carmen de la Sălciua, după donațiile făcute către Spitalul „Matei Balș”

Carmen de la Sălciua l-a lăudat pe Gigi Becali, după ce finanțatorul de la FCSB a făcut o donație extrem de importantă către Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Carmen de la Sălciua a fost întrebată pe Instagram ce crede despre acest gest și a spus că Becali este un erou.

„Un erou! Un om simplu cu un suflet imens. Să-i ajute Dumnezeu acestui om, că a făcut atâția oameni fericiți. Jos pălăria!”

Gigi Becali a trecut în revistă câteva obiecte pe care l-a asigurat spitalului. „Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coronavirusul. Normal că i-am ajutat.

S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a spus Becali pentru cancan.ro.