Evenimentul Zilei > Actualitate > O VEDETĂ din România, implicată într-un INCIDENT RUTIER pe Autostrada Soarelui. Banda 1 este COMPLET BLOCATĂ: „O să mă INTERNEZ”
O VEDETĂ din România, implicată într-un INCIDENT RUTIER pe Autostrada Soarelui. Banda 1 este COMPLET BLOCATĂ: „O să mă INTERNEZ”

O VEDETĂ din România, implicată într-un INCIDENT RUTIER pe Autostrada Soarelui. Banda 1 este COMPLET BLOCATĂ: „O să mă INTERNEZ”

Daniela Crudu, o mare vedetă din România, a rămas fără benzină pe Autostrada Soarelui, blocând astfel prima bandă. Aceasta a povestit totul pe Instagram, sperând că cineva o va ajuta.

Daniela Crudu a fost implicată într-un incident rutier pe Autostrada Soarelui, în urma căruia, banda 1 a fost complet blocată. Aceasta a ramas fără motorină și neștiind ce se întâmplă cu mașina, nu a mai reușit să oprească pe banda de urgență.

Vedeta a povestit în mediul online ce i s-a intamplat, scrie BZC.

„Doamnelor si domnilor, viata bate filmul pe Autostrada Soarelui. Nimeni nu vrea sa opreasca sa ne ajute. Am ramas fara motorina, s-a oprit brusc fix pe prima banda, bine ca nu s-a oprit pe a doua, nu intelegeam de ce nu mai merge masina. O sa ma internez la psihiatrie la Obregia, sper ca mai aveti locuri libere si pentru mine. N-am nici triunghi reflectorizant. Ce dracu’ facem? Imi e frig”, a povestit Daniela Crudu pe Instagram