Evenimentul Zilei > Actualitate > Vaslui a ajuns, din nou, ȚINTA IRONIILOR. Paradoxul SUPREM care a AMUZAT toată România
Vaslui a ajuns, din nou, ȚINTA IRONIILOR. Paradoxul SUPREM care a AMUZAT toată România

Vaslui a ajuns, din nou, ȚINTA IRONIILOR. Paradoxul SUPREM care a AMUZAT toată România

La Vaslui, ca la nimeni. Oamenii care au ieșit marți la plimbare, în centrul orașului, la Târgul de Crăciun, au avut parte de cea mai neplăcută surpriză: locul destinat sărbătorilor de iarnă era închis.

Comerciații care aveau rolul de a da viață zilelor de Crăciun nu erau deschise. O singură căbănuță era deschisă, care nu avea însă legătură cu produsele specifice momentului.

“Ăsta se mai numește târg de Crăciun, dacă e închis de Crăciun ? După ce că l-au deschis foarte târziu, cu câteva zile înainte de sărbători, acum, când e perioada lui, l-au oprit. Acest târg trebuia să fie atracția principală în perioada asta, dar  văd că este doar o mare dezamăgire. Nu știu cui aparține decizia de a-l închide, dar poate că primăria ar fi trebuit să se asigure că acești comercianți vor veni și de Crăciun, nu doar înainte”, a declarat pentru vremeanoua.ro unul dintre oamenii dezamăgiți de ce au găsit.