Evenimentul Zilei > Actualitate > VÂNTUL îi joacă FESTE lui TRUMP. COAFURA ridicată de rafale SCOATE la IVEALĂ ADEVĂRUL
VÂNTUL îi joacă FESTE lui TRUMP. COAFURA ridicată de rafale SCOATE la IVEALĂ ADEVĂRUL

VÂNTUL îi joacă FESTE lui TRUMP. COAFURA ridicată de rafale SCOATE la IVEALĂ ADEVĂRUL

Foarte atent la imaginea lui, președintele Statelor Unite, Donald Trump, se asigură mereu că nu există nimic care să îi deranjeze coafura pregătită în cel mai mic detaliu. unii au speculat că grija sporită pentru podoaba capilară se datorează unui secret bine păstrat al liderului de la Casa Albă, anume că poartă o perucă. Ce ne spun imaginile de la confruntarea de gradul zero dintre Trump și o rafală insistentă de vânt?

În timp ce mergea spre aeronava Air Force One, imaginile reporterilor l-au surprins pe Trump  complet răvășit. Este printre puținele dăți când coafura președintelui este atât de afectată. De obicei, Trump este surprins protejându-și în fel și chip  „coama”, pentru a nu lăsa să se vadă secretul lucios pe care îl ascunde. Unii suspectează că președintele american poartă o perucă specială sau că a făcut transplant de păr.

 

 

În imaginile transmise de Guardian, se vede clar cum, la spatele capului, Trump pare să nu mai aibă deloc păr.

 

Scalpul prezidențial este un subiect sensibil la Casa Albă. Fiind întrebat de mai multe ori cum de părul lui este așa des, în comparație cu al altor bărbați de vârsta lui, Trump a ținut întotdeauna să menționeze că podoaba capilară îi aparține în totalitate.

Sursa VIDEO: Guardian/Youtube

 

Liderul de la Casa Albă se apropie de 72 de ani.

 

„Cum știe toată lumea, mai puțin ratații și cei care mă urăsc care refuză să recunoască, nu port o „perucă”. Părul meu poate nu este perfect, dar este al meu”, scria președintele american pe Twitter la 24 aprilie 2013.

Sursa Foto: Twitter

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: