Hârtia igienică a devenit „aur” în unele țări, unde, de teama coronavirsului, oamenii au ajuns chiar să se bată între ei pentru a mai prinde niște role. Industria producătoare de hârtie igienică a fost luată prin surprindere, dar și șocată, de valul uriaș de cereri.

Astfel, pentru a face față în ceea ce privește producția, fabricile lucrează 24/7. „Dacă mă întrebați de ce toată lumea cumpără atât de multă hârtie igienică, nu vă pot explica. Nu este vorba că folosim brusc mai multă hârtie. Dar creșterea cererii ar putea tensiona lanțul de aprovizionare”, a declarat Tom Sellars, CEO-ul unei firme de hârtie igienică din Wisconsin.

O altă companie de specialitate a anunțat deja că a luat măsuri pentru accelerarea producției pentru a răspunde cererii actuale.

„Vrem să asigurăm consumatorii că facem tot posibilul pentru a asigura o livrare constantă de produse către magazine și vom continua să facem ajustări la planurile noastre, după cum este necesar”, a declarat compania într-un comunicat pentru CNN Business.