Patru persoane, între care trei copii, au fost rănite într-un accident care s-a produs, sâmbătă seară, în comuna prahoveană Poienarii Burchii, sat Tătărăi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, un autoturism cu şase ocupanţi s-a izbit de un copac, în urma impactului fiind răniţi trei copii, dar şi un adult.

Din primele date, victimele au suferit traumatisme uşoare şi sunt conştiente, urmând a fi duse la Unitatea de Primiri de Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

O căprioară a fost rănită în Vrancea

O căprioară rănită de un autovehicul a fost găsită de poliţiştii de la Protecţia Animalelor pe DN 11A, în apropierea comunei Homocea şi transportată la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB de la Petreşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

“Sâmbătă, o femeie care se deplasa pe DN 11A a apelat 112 şi a sesizat faptul că pe sensul Adjud – Podu Turcului, în apropiere de comuna Homocea, a observat o căprioară ce părea rănită, posibil acroşată de un vehicul. Alături de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud, au intervenit imediat colegii de la Protecţia Animalelor, iar căprioara a fost găsită la aproximativ 400 metri de DN 11A, într-o lizieră de arbuşti”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost prezenţi paznici de vânătoare, precum şi medicul veterinar din cadrul ACDB Vrancea.

După evaluarea stării clinice, căprioară a fost transportată la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB Petreşti pentru mai multe investigaţii.