Evenimentul Zilei > Actualitate > Valul de accidente nu se termină. Impact nimicitor în Prahova. Trei copii au ajuns la spital
Valul de accidente nu se termină. Impact nimicitor în Prahova. Trei copii au ajuns la spital

Valul de accidente nu se termină. Impact nimicitor în Prahova. Trei copii au ajuns la spital

Un număr foarte mare de accidente grave s-a înregistrat în aceste zile, în toată țara. Accidentele nu s-au oprit nici în Sâmbăta Mare.

Patru persoane, între care trei copii, au fost rănite într-un accident care s-a produs, sâmbătă seară, în comuna prahoveană Poienarii Burchii, sat Tătărăi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, un autoturism cu şase ocupanţi s-a izbit de un copac, în urma impactului fiind răniţi trei copii, dar şi un adult.

Din primele date, victimele au suferit traumatisme uşoare şi sunt conştiente, urmând a fi duse la Unitatea de Primiri de Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

O căprioară a fost rănită în Vrancea

O căprioară rănită de un autovehicul a fost găsită de poliţiştii de la Protecţia Animalelor pe DN 11A, în apropierea comunei Homocea şi transportată la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB de la Petreşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Sâmbătă, o femeie care se deplasa pe DN 11A a apelat 112 şi a sesizat faptul că pe sensul Adjud – Podu Turcului, în apropiere de comuna Homocea, a observat o căprioară ce părea rănită, posibil acroşată de un vehicul. Alături de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud, au intervenit imediat colegii de la Protecţia Animalelor, iar căprioara a fost găsită la aproximativ 400 metri de DN 11A, într-o lizieră de arbuşti”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost prezenţi paznici de vânătoare, precum şi medicul veterinar din cadrul ACDB Vrancea.

După evaluarea stării clinice, căprioară a fost transportată la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB Petreşti pentru mai multe investigaţii.