Evenimentul ZileiActualitate”Valorile” României lovesc din nou. Au distrus totul în jur și au bătut angajații. Video

”Valorile” României lovesc din nou. Au distrus totul în jur și au bătut angajații. Video

”Valorile” României lovesc din nou. Au distrus totul în jur și au bătut angajații. Video
Trei români băuți au făscut scandal și au devastat un local dintr-un orașdin Italia, agresându-i angajați și pe proprietar.

Cazul celor trei români, frați, care au făcut un scandal monstru pentru că nu li s-a mai dat de băut, a fost relatat pe larg de presa din Italia. Scandalul a izbucnit în momentul în care barmanul a refuzat să-i mai servească cu alcool. Cei trei erau într-o stare avansată de ebrietate, iar refuzul i-a făcut să sară la bătaie și să distrugă barul în care se aflau.

Conform presei, locale, cei trei români au venit în barul Zanellato, din Padova, Italia, ca să continue o petrecere, începută într-un alt local. Cum barmanul a refuzat să le dea de băut, aceștia au devenit agresivi, scrie publicația italiană Corriere del Veneto.

„S-au înfuriat toți trei când am refuzat să le dau să bea vin, pentru că îi văzusem deja băuți. Cel mai tare s-au enervat când un paznic de culoare s-a dus să le spună să se liniștească, au sărit la bătaie și au spart totul în local, ne-au bătut”, a povestit Dario Zannoni, proprietarul barului Zanellato, citat de publicația italiană.

Scandal monstru într-un bar

Cei trei frați români au distrus tot ce le-a ieșit în cale, mese, scaune, sticle, pahare, au spart vitrina localului. Iar la final i-au luat la bătaie pe doi dintre angajați și pe patronul localului. Angajații și patronul au fost nevoiți să se baricadeze într-o încăpere din spatele barului, de unde au sunat la poliței.

„Era în jurul orei 21.00, când acești trei băieți, pe care nu i-am mai văzut până acum, au ajuns la noi deja băuți. S-au luat de clienți, iar atunci când am refuzat să le dăm al doilea rând de băutură au început să fie violenți. În acel moment, ofițerul nostru de securitate s-a dus să-i spună să se calmeze și l-au luat la bătaie. Au aruncat cu sticle, cu pahare, cu scaune”, a explicat patronul barului, Dario Zannoni.

Românii au ajuns la poliție și sunt cercetați

Cei trei s-au liniștit abia în momentul în care și-a făcut apariția o patrulă a poliției care i-a ridicat din bar și i-a dus la secție. În prezent, ei sunt cercetați pentru distrugere și acte de violență.

Se pare că nu este vorba despre un incident izolat și că cei trei au mai creat probleme. Astfel, la poliție au fost înregistrate mai multe apeluri de ajutor, venite din partea altor barmani din oraș, agresați de cei trei. O parte dintre sesizări au fost făcute chiar înainte de scandalul de la Zanellato.

 


Accesează: