Evenimentul Zilei > Monden > Valentine’s Day a decalat premiera comediei „Marry Me”. Jennifer Lopez cântă și încântă. VIDEO
Valentine’s Day a decalat premiera comediei „Marry Me”. Jennifer Lopez cântă și încântă. VIDEO

Valentine’s Day a decalat premiera comediei „Marry Me”. Jennifer Lopez cântă și încântă. VIDEO

Comedia romantică "Marry Me", în care joacă Jennifer Lopez şi Maluma, va avea premiera abia pe 11 februarie 2022. Amânarea a luat în calcul Ziua Îndrăgostiților.

Valentine’s Day a decalat premiera comediei „Marry Me”! Comedia romantică „Marry Me”, în care joacă Jennifer Lopez şi Maluma, va avea premiera abia pe 11 februarie 2022, relatează EFE, citată de Agerpres. Deşi lansarea pe marile ecrane era prevăzută pentru luna mai anul acesta, amâarea s-a realizat pentru a coincide cu Valentine’s Day.Iniţial comedia romantică cu cele două vedete latino a fost amânată din 12 februarie pentru 14 mai. Se pare însă că cinematografele nu sunt încă pregătite pentru a se deschide marelui public. Studioul Universal a preferat să amâne lansarea pentru anul viitor.

Jennifer Lopez și Maluma formează un cuplu de vis

După succesul înregistrat cu „Hustlers”, Jennifer Lopez (JLo) revine pe marile ecrane alături de Maluma într-o poveste de dragoste în care cei doi joacă rolul unui cuplu de cântăreţi de succes. Ei se despart chiar înainte de nunta programată, după ce au lansat împreună un cântec de succes.

Jennifer Lopez o interpretează pe Kat Valdez. După despărţirea de logodnicul ei, decide brusc să se căsătorească cu unul dintre fanii săi. pe care nu îl cunoaşte deloc. Acesta este interpretat de Owen Wilson, una dintre vedtele comediilor romantice din SUA. Acţiunea acestei comedii se petrece la New York. Filmul este regizat de Kat Coiro, cunoscută pentru seriale ca „Shameless” sau „Modern Family”.

Diva latino are două nominalizări la Globurile de Aur

Coloana sonoră este interpretată chiar de protagoniști, Jennifer Lopez şi Maluma. Artiștii au lucrat împreună la Miami la înregistrarea coloanei sonore.  Cântecul principal dă numele filmului care o are ca protagonistă pe faimoasa actriță și cântăreață.

Jennifer Lopez a primit anul trecut o nominalizare la Globurile de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar. Este vorba de interpretarea sa din „Hustlers: Striptease pe Wall Street”, un film în care a jucat alături de Lizzo şi Cardi B. Ea a mai fost nominalizată și în 1998, când se afla la începutul carierei, pentru rolul din filmul „Selena”.