Evenimentul ZileiMondenDetalii explozive despre relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez. Abia acum s-a aflat

Detalii explozive despre relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez. Abia acum s-a aflat

Detalii explozive despre relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez. Abia acum s-a aflat
Celebrul actor Ben Affleck și Jennifer Lopez au trăit o poveste de dragoste extrem de intensă. După ani de zile de la despărțirea lor, au început să apară numeroase secrete despre legătura care a existat între cei doi.

În urmă cu ani buni, celebrul actor Ben Affleck și focoasa Jennifer Lopez au trăit o poveste de dragoste extrem de pasională. Cei doi s-au îndrăgostit atunci când filmau pelicula „Gigli” și au decis să se logodească extrem de rapid.

Ben Affleck a cerut-o de soție pe Jennifer Lopez în anul 2002. Inelul cu diamante roz pe care celebrul actor l-a cumpărat a făcut furori la Hollywood, iar toată atenția presei era îndreptată către relația lor. Cu toate că nimeni și nimic nu le părea a le sta în cale, cei doi s-au despărțit în anul 2004, scrie Rețete și Vedete.

După aproape 16 ani, Ben Affleck încă își aduce aminte cu drag de relația avută cu Jennifer Lopez. Actorul a declarat că, la momentul respectiv, oamenii erau extrem de răi în ceea ce o privește pe celebra artistă. „Oamenii erau atât de răi în privința ei, erau atât sexiști cât și rasiști”, a declarat vedeta din Batman.

Ben Affleck și Jennifer Lopez au decis să meargă pe căi separate

În primăvara anului 2019, Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au logodit. Fericitul eveniment a avut loc pe o plajă Bahamas. Fostul jucător la New York Yankees i-a oferit lui Jennifer Lopez un inel cu diamante extrem de scump.

Cei doi au fost felicitați de către Barack și Michelle Obama. Fostul sportiv a postat pe rețele sociale mesajul pe care l-au primit de la fostul cuplu prezidențial. „Michelle și cu mine am dorit să vă felicităm pentru angajamentul dumneavoastră”, se arată în notă. ”După 26 de ani împreună, putem spune că orice provocări pe care le poate primi viața, împărtășirea lor cu cineva pe care-l iubești face totul să fie minunat. Toate cele bune, Barack Obama”.

În ceea ce îl privește pe Ben Affleck, acesta se află acum într-o relație cu Ana de Armas, mai scrie sursa citată.


Accesează: