Evenimentul Zilei > Monden > Cine sunt „sfinții” lui Ben Affleck de la Hollywood care l-au ajutat să renunțe la alcool
Cine sunt „sfinții” lui Ben Affleck de la Hollywood care l-au ajutat să renunțe la alcool

Cine sunt „sfinții” lui Ben Affleck de la Hollywood care l-au ajutat să renunțe la alcool

Celebrul actor Ben Affleck (47 de ani) s-a numărat printre actorii celebri care au căzut pradă alcoolismului. Însă, acesta a trecut de această fază cu ajutorul unor alți „titani” ai cinematografiei.

Bradley Cooper și Robert Downey Jr. sunt cei cărora Ben Affleck le-a mulțumit pentru ajutorul pe care i l-au acordat în lupta sa cu alcoolismul.

„Oameni ca Bradley și Robert mi-au fost de mare ajutor, m-au susținut și sunt niște oameni minunați. Nu mă deranjează să vorbesc despre alcoolism și despre faptul că sunt alcoolic. E parte din viața mea, e ceva cu care am luptat.

Nu înseamnă că reprezintă întreaga mea identitate, dar este ceva cu care te confrunți. Am avut o problemă”, a mărturisit Ben Affleck, recent, în cadrul unui interviu acordat lui Diane Sawyer pentru „Good Morning America”.

Bradley Cooper l-a mai ajutat și pe Brad Pitt, în trecut, să iasă din această fază.

Mai mult, Affleck a șinut morțiș să-și laude și fosta soție, celebra actriță Jennifer Garner, că este o mamă minunantă și un real sprijin pentru cei trei copii ai lor – Violet, Seraphina și Samuel.

„E minunată. Când cineva că ea este mama copiilor tăi va fi pentru totdeauna o persoană importantă în viața și asta e bine. Sunt norocos că au o asemenea mamă, iar ea este fantastică atunci când vine vorba despre a ne asigura ca vom reuși împreună să fim părinți buni pentru copiii noștri”, a mai spus starul de cinema.