Evenimentul ZileiMondenJennifer Lopez, apariţie-şoc pe social media. VIDEO

Jennifer Lopez, apariţie-şoc pe social media. VIDEO

Jennifer Lopez, apariţie-şoc pe social media. VIDEO
Jennifer Lopez şi-a surprins fanii pe social media cu un fragment dintr-un videoclip în care apare dezbrăcată.
Jennifer Lopez și-a surprins fanii de pe Instagram, 133 de milioane la număr, cu un cadou neașteptat. Diva împărtășește coperta NSFW pentru noul single In the Morning spre încântarea internauţilor.

Este vorba despre un fragment dintr-un nou videoclip, în care diva apare complet dezbracată. Jennifer se pregătește să lanseze, înainte de sărbători, videoclipul melodiei “In the morning”.

Scurtul fragment, postat pe Twitter, în care vedeta latino apare fără haine, este menit să-şi promoveze melodia. De altfel, cântăreață a adunat multe comentarii de apreciere spunând la unison că este una dintre cele mai sexy femei din lume, deși are 51 de ani.

După show-ul incendiar de pe scena American Music Awards, Jennifer Lopez pregătește acum lansarea unei noi piese, dar și a propriului business de beauty. JLo a lansat marți, pe Instagram, un video de promovare, de departe cel mai îndrăzneț în care a apărut până acum.

Lopez s-a lăsat filmată complet dezbrăcată, purtând doar inelul de logodnă primit de la iubitul ei, Alex Rodriguez (45 de ani), spre încântarea fanilor care au lăudat-o pentru cum arată: „Ești cea mai sexy femeie din lume!”, „Ești uimitoare!”, „Mai întâi performanța de la AMA, și acum asta!”, „Te iubesc!”. Altcineva a scris: O, Doamne… arăţi uimitor de sexy și fermecător de frumoasă… şi superbă și adorabilă… fabulos de atractivă, a scris un admirator înflăcărat pe contul său de socializare.

Jennifer Lopez a apelat la celebrii Mert Alas și Marcus Piggott. Mai multe vedete celebre au apelat la serviciilor lor în materie de imagine

Imaginile au fost publicateprin canalul ei de distribuție SMS. Totul a fost filmat de  Mert Alas și Marcus Piggott, cei care au creat imagini uimitoare pentru iconicile Oprah Winfrey , Rihanna și Angelina Jolie .

De asemenea, Lopez a lansat recent un teaser video pentru „In the Morning”, care redă un fragment al melodiei, precum și o imaginea în care arată versurile, scrie ew.com.

 


Accesează: