Evenimentul Zilei > Actualitate > Erou la 3 ani. Videoclipul care a topit inimile a milioane de oameni! E viral!
Erou la 3 ani. Videoclipul care a topit inimile a milioane de oameni! E viral!

Erou la 3 ani. Videoclipul care a topit inimile a milioane de oameni! E viral!

Un băiețel din Brazilia a făcut un gest care a impresionată o lume întreagă.

Un băiețel, în vârstă de 3 ani, a devenit erou după ce și-a salvat prietenul cel mai bun de la înec. Incidentul s-a petrecut în urmă cu doar câteva săptămâni, la o casă din norul orașului Rio de Janeiro, Brazilia. Cei doi copii se jucau în piscina casei unuia dintre ei, fără a fi supravegheați.

Se pare că unul dintre copii s-a furișat la piscină, într-un moment de neatenție al adulților. Pe înregistrările camerelor de supraveghere se poate observa cum acesta cum acesta se plimba pe marginea piscinei și a căzut din greșeală în apă, scrie DailyMail.

Din fericire, prietenul lui, în vârstă de 3 ani, a fost acolo pentru a îl ajuta. Copilul se uita disperat să vadă dacă este vreun adult prin preajmă, în vreme ce prietenul lui se lupta pentru a își menține capul deasupra apei.

Văzând că nu este nimeni prin preajmă, copilul s-a aplecat pe marginea piscinei și i-a întins mâna prietenului lui pentru a îl scoate de acolo. După câteva secunde bune, băiatul a reușit să își salveze amicul.

Mama băiețelului și-a salvat prietenul de la înec a  postat videoclipul pe rețele sociale ca un mesaj de avertisment pentru cei care au copii mici și piscină.

„Acest videoclip este un mesaj de avertizare pentru cei care au piscină acasă și copii. Slavă Domnului, în acest caz sfârșitul a fost unul fericit, Fiul meu, micul meu Arthur, este un adevărat erou. Un erou din viața reală!”, a scris joi pe pagina sa de Facebook Poliana Console de Oliveira.

„Au fost 30 de secunde de nepăsare, fiul îngrijitorului a ieșit din casă singur, fără să-i spună mamei sale. Nu neglija! În inima mea am doar recunoștință pentru că prietenul lui Arthur este în siguranță și sunt mândră de atitudinea curajoasă, rapidă și iubitoare a fiului meu”. Videoclipul s-a viralizat imediat și a fost văzut chiar și de polițiști.

Arthur a fost felicitat și premiat de oamenii legii. Acesta a primit un coș plin cu dulciuri și un ceritficat cu mesajul „De la un erou pentru un alt erou”. Micul erou speră ca într-o zi să devină polițist.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: